Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Ecovacs Deebot T30C mi Dreame X40 Ultra mı?

Bu 2 model en çok gözüme çarptı. Direk kullanan kişiler varsa dinlemek isterim. Eco 19.000Pa Dreame 12.000Pa. Farklı özellikler + - yönleri vardır elbet. Ama aralık bitmeden 1 tane almak istiyorum. Max 30.000TL olacak şekilde.
  2. D

Öneri Robot Süpürge Önerisi. Kullanıcılardan Yorumlar Bekliyorum Acil.

Eve robot süpürge almak istiyorum genelde tüm halılarımız kalın eski tip kaliteli halılardan. Derin temizlik için istiyorum. Annem yaşlandı ve gerçekten iyisi olsun istiyorum. Dreame X40 almak istiyordum 30.990a düşmüştü black friday ile daha çok düşer mi diye bekledim hüsran oldu. Hepsiburada...
  3. D

Yardım KolSaati Pil DeğiştirmeAparatı ve Pili Hangi Marka Almalıyım?Nasıl değiştiririm?

Kol saatlerini çok seviyorum şuanda 7 8 adet saatim var ucuzu da var pahalısı da. Pili dışarıda değiştirince çabuk bitiyor ve fazla para ödemiş oluyorum muhtemelen. Bu işi kendim evde yapamaz mıyız? Ne tür aparat gerekli olur ve en iyi pil hangi markalardır. Casio saatimin pilini aldığımdan beri...
  4. D

Öneri Alabiliceğim Pahalı Olmayan En İyi Baskül

Eski baskül düzgün tartmıyor birazda eskimişti attım. Çok pahalı olmayan bir baskül önerir misiniz? xiaomi mi body composition scale 2 internette çok satılanlarda genelde amazondan alışveriş yaparım ama amazonda bu isimde yok s400 olarak var farkımı var ismi amazonda niye öyle bilmiyorum.
  5. D

Öneri Philips one blade alınır mı?

Philips one blade vücut traş için almak istiyorum. Gerçekten alan kullanan var mı alınır mı? Birden fazla modeli var sanırım yeni modelleri varmış başlık değişen vs. Sıfıra yakın pürüssüzlükte alıyor diyenler var ama kullananlara sormak istiyorum. Göğüş kol vs tüm vücut için. Varsa daha iyisi...
  6. D

Yardım IDM Aldım Fakat Satıcı Geri Dönüş Yapmadı

IDM kendi sitesinden direk yönlendirdiği yetkili satıcıdan IDM ömür boyu lisans satın aldım ama hala bi geri dönüş almadım. Burdan daha önce alan varsa ne kadar sürede teslim edildi bilgi verirse sevinirim.
  7. D

Voltaj regülatörü mü Online Ups mi

Evim baya eski 50 senelik kablolar vs eski ince kablolardan. Bilgisayarın olduğu prize topraklama çektirdim akım korumalı priz var ama yinede bilgisayarda bazı problemler oluyor elektrik kaynaklı olduğunu düşünüyor herkes. Hangisini almalıyım bu durumda. Marka model önerirseniz.
  8. D

Öneri Online Ups Önerisi Lazım

Sistemim olsun aldığım laptoplar vs sürekli bir takım problemler oluyor. Sıfır kasa topladım yine sorunsuz bir sistemim olmadı. Elektrikle alakalı problemlerden ortaya çıkar dedi bir kaç arkadaşım o yüzden ups almak istiyorum. Akım korumalı priz var en iyi markanın ama yeterli gelmiyor muhtemelen.
  9. D

Öneri Bosch Professional GSB 180-LI Alınır Mı?

Evde kullanmak için istiyorum. Hep başkalarını eve çağırmak zorunda kalıyorum. Bazı işleri kendimde yapabiliceğimi düşünüyorum. Duvarıda delmeli bu önemli. Şuand tv duvarda ve yüksek oldu matkapla kendim aşşağı alıcam servis tekrar gelip yapmak için extra para istedi 2 dakkalık iş için...
  10. D

Yardım THH Yapılan Başvuru Sonucu İade Verildi Ama Ürün Alınmadı

Tüketici Hakem Heyetine bir şikayette bulundum. Karar sonucundan sonra biraz bekletildim ama ücret iade yapıldı. Satıcıya ulaşamıyorum telefonları hep meşgul ya da açmıyorlar. Para idesini yaptılar ama ürünü almadılar. Bir iletişime geçmediler. Gardrop yanlış üretimdi ve şuan bekliyor. 1 Ayı...
  11. D

Yardım Projeksiyon Cihazı Önerisi

Bir arkadaşa projeksiyon cihazı arıyoruz pek anlamıyorum projeksiyon cihazlarından ama bütçe yüksek değil. Şunu buldum ama nasıldır bilmiyorum https://www.hepsiburada.com/wanbo-t6-max-550-ansi-lumen-android-tv-9-0-projeksiyon-cihazi-wanbo-turkiye-garantili-pm-HBC000026WNUM
  12. D

Öneri Ev İçin 2 Oda Soğutacak Klima Önerisi

Normalde 12.000 BTU luk klima alıcaktım fakat 2 odayı soğutmaz diye düşündüm çünkü odalar çok küçük değil. 18.000 BTU Klimalarda da hangisini iyidir karar veremedim. Aşağıda bırakacağım linkteki klimayı düşünüyordum ama yardımınıza ihtiyacım var...
  13. D

enucuztoptan.com güvenilir mi?

Eve paslanmaz çelik yemek bıçağı alacağım bu siteyi keşfettim bazı ürünler gerçekten biraz daha sade ve ucuz ama daha önce alışveriş yapmadım. Alışveriş yapan varsa güvenilir mi?
  14. D

Yardım Erkek Parfüm Önerisi

Dün iş yerinde biri bir parfüm sıkmıştı şimdiye kadar en iyi erkek parfümü olabilir ama kim sıktı hangi marka hiç bilmiyorum gerçekten hayran kaldım. Çok fazla parfüm kullanmadım o yüzden sizden öneri bekliyorum. Günlük kullanım için orta fiyat bir de özel günler için gerçekten kalıcı mükemmel...
  15. D

Öneri Vücut-Sakal Traş Makinesi

Özellikle vücut için makine almayı istiyorum. Aşağıda bir link bırakacağım bu ve benzer ürünlerin çok övüldüğü konular görmüştüm ama hangi marka model hatırlamıyorum. Türkiye de Powertec markası var Amazon, Aliexpress gibi platformlarda da çok fazla ürün var. Kullanan deneyimleyen varsa acil...
Geri