Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Güvenilir krampon siteleri öneri

Merhaba arkadaşlar biz arkadaşlarla krampon alacağız şuan da aklımızda iki site var kramponElite ve KramponX ama bu siteler güvenilir mi aldık diyeyim olmadı geri iade edebilirmiyiz bilmiyorum sizden önerilerinizi bekliyorum başka bunlar güvenilir mi ya da başka ne önerirsiniz
  2. S

Öneri Hazır sistem hangi siteden alınmalı

Hocam eskiden gen tr ve itopyada indirimler oluyor du ama artık yok çok pahalı her şey kafamdan galiba eledim incehesap zaten pahalıydı ama her cuma akşamı güzel indirimler yapıyor cuma akşamları beklemek lazim geriye gencer ve sinerji kalıyor ama bu siteler gereğinden fazla ucuz geliyor bana...
  3. S

Yardım 23 iş günü kaç gün eder

Arkadaşlar 13 Eylül de vatana parça teslim ettim 23 iş günü hakları var cumartesi ve pazar sayılmıyor diye biliyorum emin olmak istiyorum bugün bitiyor mu normalde cumartesi ve pazarı saymadigimiz halde
  4. S

Yardım Vatan servis rezilligi

Arkadaşlar 13 Eylül de pc min parçalarını verdim srvise işlemcim yurtdışına gidecek 1 işlemciyi 20 gündür bekliyorum her aradığım da genel merkezde kota sınırlaması var diyorlar bu işlemci ne zaman gidecekte 10 gün içinde geri dönecek anlamıyorum bu jadar aptallık olmaz iade istedem2 ay onla...
  5. S

Yardım Vatan Bilgisayar haklarım nelerdir?

Arkadaşlar şimdi ben işlemcimi servise verdim 15 gün oldu yurtdışına çıkacak ama hayla genel merkezde 20 iş günü hakkım var buda 30 güne denk geliyor şimdi bu benim hakkım parça servise gittikten sonra mı başlıyor yoksa vatana teslim ettiğim dk dan itibaren başlıyor yani ben 1 ay değil 60 günde...
  6. S

Max1200 Tl koltuk önerisi

Arkadaşlar oyuncu koltuğu alacak bütçem yok evdeki sandelyelerde bana kisa geliyor ondan dolayı bir ofis koltuğu gibi bişey almak istiyorum yükselip alçalabilsin normal bişey arıyorum öneri verimisiniz lütfen1200Tl flan Max bütçem
  7. S

Erkek cüzdan önerisi max1000Tl

Arkadaşlar babam için almak istiyorum keni paramla alacağım bütçem budur babam çalışan adam Kredi Kartı cok var iste fiş miş kaliteli bişey olsun ne sağlamdı değildi ben bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen link atarak pek anlamıyorum cuzdandan 1694620900 Yardımlarınızı bekliyorum...
  8. S

Vatan teknik servisi nasıl

Arkadaşlar bir önceki konularıma bakarsanız anlarsınız... onlara dayanarak ekran kartımı işlemcimi ve anakartımı vatandan bugün teknik servise gönderdim herhangi bir takip no vs. Vermediler max 1 ay süresi varmış ama adam dediki sevise gittikten sonra bu süre başlıyormuş veya kargoya verildikten...
  9. S

Vatandan Hazır sistem aldım

Merhaba arkadaşlar vatandan Hazır sistemi aldim psu su biraz kalitesiz çıktı 2 yil garantisi va ani elektrik kesintisinde dolayı psu diğer paracalarada zarar verdi diyelim vatan tum parçalari karşılamak zorunda demi sonuçta içindekilerin hepsinin 2 yil garantisi var demi ?
  10. S

İnternetten alışveriş yapılır mı ?

Arkadaşlar internetten laptop almayi düşünüyorum 17 k ya hepsiburadan, trendyoldan turkselpasaj veya teknosadan Alınır mı? yada bu sistelerin içindeki bilindik saticilardan mi almayalım teknorya saticisi mesala iyi diyorlar sizin bildiğiniz varmı ?
Top Bottom