Arama sonuçları: *

1. Trifact

KASIM İNDİRİMLERİNDE HEDEFLERİNİZ veya BEKLENTİLERİNİZ?

Malumunuz Kasım indirimleri dönemine girmek üzereyiz. Çoğumuz pusuya yattık birşeylerin ucuzlamasını bekliyor. Kimimiz alışveriş listelerini yaptılar bile. İndirim beklentileriniz neler veya şu ucuzlasa yapıştırır alır geçerim dediğiniz neler var? Keyfe keder konu olsun. Bir önceki 2022 Kasım...
  2. Trifact

BABALAR GÜNÜ için tesbih tavsiyesi?

Konuya hakim değilim forumda hakim olanlardan bilgi ve tavsiye almak için konu açayım dedim. Babalar günü yaklaşıyor ve hediye olarak hepimizin aklına ilk klasik gömlek yelek pantolon geliyor. Bu sefer tesbih satın almak istiyorum fakat öyle detaylar varmış ki youtube gibi yerlerde...
  3. Trifact

KASIM-ARALIK 2022 İndirimlerinde Topladığım Sistem

İleri tarihlere not olsun diye Kasım-Aralık kampanları tarihinde topladığım sistem. Fotoğraftaki parçaların toplam maliyeti 16.700TL tuttu, şuan ne kadar eder hiç hesaplamadım ama ileri tarihlere not olsun diye eklemek istedim. Tüm parçalar sıfır alındı ve alındığı yerlerle birlikte fotoğrafada...
  4. Trifact

Kasım indirimlerinde şuana kadar ne aldınız ne alacaksınız?

Alayınıza iyi haftasonları; forumdaki arkadaşlar kasım indirimlerinde neler satın aldınız ve neler daha satın almayı planlıyorsunuz. Merakına konu açayım dedim hem görmüş olururuz forumda en çok ne tercih edilmiş yada tercih edilecek. Açılışıda ben yapayım; indirimdeyken ryzen 5600, asus tuf...
  5. Trifact

İtopya'nın Efsane Kasım Kampanyası yapıp 1. dakikasında sitenin çökmesi

İtopya sizce kampanya yapmayı becerebiliyor mu?
Top Bottom