Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım 100-150₺ ye Masa/Çalışma Lambası Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım Odanın ışığını tamamen açmayı pek sevmiyorum. Masama koyabileceğim çok büyük olmayan ve sarı ışık yansıtan bir masa/çalışma lambası önerebilir misiniz? Max bütçe 150₺
  2. enisberberr

Yardım 700-1200₺ Snekaers! Orjinal Ayakkabı?

Merhabalar sevgili dostlarım, Kendime bir Sneakers alacağım ve bütçem 700-1200₺ Açıkçası Hepsiburada, Trendyol gibi sitelere giriyorum çoğu beğendiğim ürünü KoraySpor satıyor ve çoğu insan ürünlerin orjinalliğinden, kullanılmış ayakabıların gönderilmesinden ve müşteriye verilen hizmetin...
  3. enisberberr

Yardım Barfiks Barı Tavsiyesi!

Merhaba sevgili dostlarım, Barfiks barı almayı düşünüyorum fakat nereden ve hangi ürünü alacağımı bilmiyorum. Bu ürünü buldum ama 2 kişi satın almış. Başka ürünlere bakıyorum 110 satın alma var 20-25 1-3 yıldız arası verilmiş ve önerilmiyor geir kalanlar 4-5 yıldız vermiş... Ölçüleri 110-150cm...
  4. enisberberr

Yardım Max 200₺ Dambıl Seti Önerisi?

Merhaba sevgili dostlarım, Dambıl seti arattığımda karşıma bir sürü ürün ve satıcı çıkıyor... Kimisi aynı ürünü daha pahalıya satıyor kimisi ise çok satılmış ama 4 yıldızdan aşağı... Acaba temiz minimum 40-45kg lık dambıl seti bulunur mu bu fiyata?
  5. enisberberr

Yardım Oynasana.com İndirim Kodu?

Merhaba sevgili dostlarım, Az sonra Oynasana.com üzerinden Valorant Parası almayı düşünüyorum. Acaba bildiğiniz indirim kodu var mıdır?
  6. enisberberr

Yardım Trendyol Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama?

Merhaba sevgili dostlarım, 31 Mart tarihinde almış olduğum HP Omen Reactor mouse'u 2 gün önce neredeyse bozuluyordu. Aldıktan 2-3 ay sonra sensörü içinde sallanmaya başladı ve çokta aldırmadım Lakin 2-3 gün önce sensör geç tepki vermeye başladı. Ürünü garantiye göndermek istedim (yada yenisiyle...
  7. enisberberr

İncehesap İade-Değişim Rezilliği

Merhaba sevgili dostlarım, 8 Mayıs Cuma günü Gaming Gecesi indiriminde almış olduğum Arctis 5'i bazı sebeplerden ötürü değişim için geri gönderdim. 29 Mayıs saat 13.15'te Yurtiçi kargo ile gönderdiğim kargo 3 Haziran'da İncehesap'a ulaştı. Servis inceleme süresi maksimum 20 gün dendi ve gün...
  8. enisberberr

İncehesap Memnuniyetsizliği

Merhaba arkadaşlar, PC Hocası Facebook grubunda gördüğüm bir yorumda bir abimizin İncehesaptan almış olduğu PC E Class Sisteminde (yanlış yazmadıysam) sorunların çıkması ve iade sürecinde ve farklı parçaların ve arızalı parçaların takılması gibi problemlerin yaşadığını söylüyordu. Acaba ne kadar...
  9. enisberberr

D&R Kulaklık Alışverişi

Merhabalar, Yakın zamanda alacağım PC için -ki inşallah alabilirim :) - aklımda olan birkaç ekipmanın hangi sitede daha ucuz olduğuna bakayım dedim. HyperX Cloud 2 kulaklığının en ucuz D&R sitesinde buldum. Genelde kitap vb ürünleri satan bir mağaza olarak bilirdim ama bazi elektronik...
Geri