geçen hafta ilk arabamı satın aldım. Hyundai elentra 2024
şimdi ne gibi aksesuarlar lazım önerilerinize açığım bütçe sorunum yok.
Akü bitme veya teker inme ihtimaline karşı şu ürünü aldım...
Selamlar, deneyimlerinize göre uçakta sorun çıkartmayacak 10-20bin mah powerbank arıyorum.
2-3bin tl max bütçe. Yurt dışında acil durumlarda kullanacağım.
KESİNLİKLE MİCRO USB girişi OLMASIN!
gece 2 sularında arabayı sağa çektik ve dörtlüleri yaktık. Küçük su döktükten sonra araca bindik fakat marş basmadı. Aküsü bittiği için bir taksiciyi aradık takviye kablosu ile gelmesini söyledik. Ayrıca aracın aküsü bittiğine dair kanıtta mevcut.
Telefonu kapattığımız gibi arkadan arabamıza...
[H3 id='Distribtrlerden+gelen+bilgilere+gre+g+kaynaklar+PSU+ve+ilemci+soutucular+fiyat+art+beklenen+bir+sonraki+PC+bileenleri+olacak.+Bu+rnlerde+6+ile+10+arasnda+bir+zam+ngrlyor.']Distribütörlerden gelen bilgilere göre, güç kaynakları (PSU) ve işlemci soğutucuları, fiyat artışı beklenen bir...
tedarik sorunları nedeniyle ve 17nin satışlarının yüksek olmasından dolayı 2026 yılında apple, 18 pro & 18 pro max ve katlanabilir iphone u tanıtmmaayı düşünüyor.
2027 baharında ise iphone 18 & iphone 18e & iphone air 2 tanıtılacağı tahmin ediliyor.
Sanırım teknoloji kıtlığına giriş yaptık. Her...
{Global bir zam yapacak, ülkemizde 2x gibi düşünün}
Belgenin özet ve Türkçe hali:
ASUS, küresel maliyet artışları ve piyasa koşulları nedeniyle belirli ürün gruplarında fiyat düzenlemesine gideceğini duyurdu.
Yürürlük Tarihi: 5 Ocak 2026.
Artışın Temel Nedenleri:* Tedarik zincirindeki...
Kingston yetkilileri, SSD fiyatlarında yaşanan devasa artış nedeniyle tüketicilere acil bir uyarıda bulundu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, NAND plaka fiyatları 2025 yılının başına kıyasla %246 oranında artarken, bu yükselişin %70’lik kısmı sadece son 60 gün içerisinde gerçekleşti. Bu...
Artık düşük segment telefonlarda 4gb ram ile gelecek. (normalde 6-8gb ram kullanılıyor)
Orta segment cihazlar içinse 6-8gb ram kullanılacak.
Üst segment telefonlarında 16gb ram üretimi azaltılacak ve 12gb rame dönüş sağlanacak.
Geçmiş olsun :D
Samsung ve Sandisk, SSD üreticilerine yaklaşık 2 aydır ham madde sağlamıyormuş.
Başımız sağolsun.
Dünde micron çekilmişti tüketici pazarından "Micron, Perakende SSD ve DRAM Satışlarını Sonlandırarak Kritik Tüketici İşinden Çıkıyor"
Ayrıca Crucial tüm tüketici operasyonlarını durdurdu...
Söylentilere göre amd, fiyatları arttıracakmış. Zaten amd 20 dolar arttırsa bizim pazaryerleri 200 dolar arttırıyor...:D
Alacak varsa alsın keza ram fiyatları da bu ay sonuna kadar çok iyi zamlanacağını düşünüyorum.
1-2bin tl indirim beklemek yerine direk alabilirsin :D
bu anakartta wifi ve bluetooth yokmuş https://www.amazon.com.tr/dp/B0DP5DGMH8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
wifi adaptörü lazım stabil olması gerekiyor. Ayrıca logitech MX klavye kullanıyorum evde tp link bluetooth 5.0 adaptörü varmış stabil çalışır mı?
bütçe max 2bin tl
selamlar apple sitesinde eğitim kampanyası ile ipad+pencil aldım. Direk ödeme yaptım fakat öğrenci belgesi v.s istemedi.
Normalde istemesi gerekmiyor mu?
(öğrenci değilim)
https://www.havitstore.com.tr/havit-pj216-pro-smart-android-projeksiyon-cihazi-1080p
indirime girmiş. Odamda siyah perde var fakat yansıtacağım alan açık kahverengi bir dolap. (odaya ışık girmeyecek dışarıdan)
HDMİ ile bilgisayarı bağlayacağım. 4K destekliyor sanırım. İş yapar mı? ses...