Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Kısa Öz. Tablet almalı mıyım?

Uygun bir fiyata İpad 9 buldum Eski nesil iphone ve laptop sahibiyim. Laptop şarjı hızlı bittiği ve ısındığı fan açtığı için youtube içerikleri tüketemiyorum. Telefonunda ekranı çok küçük yakından bakıyorm Normalde tablet ihtiyacım yok. Ama öğrenciyim youtube slayt vs. Ekrana çok bakan...
  2. G

Yardım Kusurlu ürüne değişim çıktı ama emsali yok. Mislini alabilir miyin?

1 yıldan uzun süredir kullandığım JBL 560bt kulaklığım bozuldu. İade ya da feğişim çıktı ama emsali aynı ürün yok. Ürün bizde kalsın bekleyin stok geldiğin haber vericez dediler. Misli ile değişim hakkım var mı?
  3. G

Yardım ALİEİXPRESS ÖDEME AŞAMASINDA SORUN YAŞIYORUM YARDIM

Sepetteki ürünlerde ödeme aşamasında kart telefon adresi her şeyi doğru girmeme rağmen siparişi onaylaya bastığımda bu aşağıdaki hatayı alıyorum. Hesabınız şu anda devre dışı. Yeniden etkinleştirmek için lütfen oturumunuzu kapatın ve yeniden oturum açın. Defalarca çıkış yapıp denememe rağmen...
  4. G

Konu kapalı

kapandı
  5. G

Yardım Replika ayakkabı alınır mı?

1. Derece replika af1 almayı düşünüyorum orjinalı 2k-4k olduğu için onparaları vermek istemiyorum. Sizce alınır mı kullanan var mı?
  6. G

3K FIRIN TAVSİ EDER MİSİNİZ?

Airfrey olmayan yemeğin içini iyi pişiren bir ürüne ihtiyacım var. Geniş hacimli olursa sevinirim normalde bütçem 2,5k ama çok çok iyi derseniz 3k ya zorlarım. Anneme hediye almak için bakıyorum❤️
  7. G

18-20W Hızlı Şarj Önerisi (2.elde olur)

Telefon (iphone-android) için şarj aleti bakıyorum. Tercihen 2x usb çıkışlı bir şarj aleti arıyorum. Sizin tavsiye ettiğiniz ürünleri benimle paylaşır mısınız? 2. El olarakta önerilere ya da teklifler varsa açığım. 200-400 bandında bakıyorum. (Lighting kablosu öneriside varsa iyi olur.) Yardımcı...
  8. G

HER EVDE OLMASI GEREKEN EŞYALAR, HAYAT KURTARAN ÜRÜNLER

Bu başlık altında bir şeyler almak isteyen insanlara ışık olalım. Sizin aklınıza gelen hayatı kolaylaştıran ürün deneyimlerinizi listeliyoruz. (Konu dışı alakasız ve gereksiz yorumlardan kaçınalım) Böyle bir başlık aradım bulamadım peşinen söyleyeyim; İyi bir Flash bellek ve ssd ürünleri...
Top Bottom