Arama sonuçları: *

1. A

Kaliteli 3in1 Wireless Şarj Önerisi

Merhaba görseldeki gibi bir ürüne ihtiyacım var fakat cihazlarımın hızlı şarj olması benim için önemli sanırım yüksek watt oranına sahip bir ürüne ihtiyacım var önerileriniz varsa alabilirim. Cihazlarım: iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Ultra, AirPods Pro 2. nesil.
  2. A

Gamermarkt Bakiyem Yüklenmedi

Merhaba 700 lira bakiye yükledim papara kartım ile. para çekildi hesabımdan ama bakiyem yüklenmedi gece 4 gibi. bende destek talebi açtım ve whatsappdan yazdım halen görmediler. halledebilirler değil mi ? daha önce yaşayan oldu mu ?
  3. A

1500TL Powerbank önerisi

1500 Liraya kadar alabileceğim en büyük ve en kaliteli powerbank nedir ? (İphone 14 pro max + M2 Macbook + İpad 10. nesil vs. için kullanılacak)
  4. A

Yurt içi kargom bugün gelir mi ?

Merhabalar dün gece saat 12 de yola çıktı gece. istanbuldan malatyaya gelecek macbookum. bugün saat 6 ya kadar şubeye gelir mi ? çünkü tahmini teslimat yarın gözüküyor şuan taşımada gözküyor ürün daha güncellenmediği için acaba 5 6 gibi şubeye gitsem sizce gelmiş olur mu ? ben gelmiş olur diye...
  5. A

SCS Kargo nasıldır ?

Mediamarkttan m2 macbook air sipariş ettim. scs kargoya vermişler. sizce nasıl iyi mi ? sanırsam mediamarktın kendi kargosu anlaşmalı olduğu. bilmediğimden sorayım dedim.
  6. A

Mediamarktın sitesi güvenilir mi ?

Merhaba normalde 30 binden başlardı 16GB RAMLİ versiyonu ama mediamarktın sitesinde böyle. acaba güvenilir mi alsam sorun olur mu ?
Geri