Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Bu listeden önerebileceğiniz saat var mı?

https://www.saatvesaat.com.tr/giyilebilir-teknoloji?price=1000-1499 Bu listeden bu güzel alabilirsin diyeceğiniz saat var mı? Başka önerilere de açığım.
  2. Vuudx

1.5K Civari Saat Onerisi

Arkadaslar max 1.5k olacak sekilde saat onerir misiniz, akilli olup olmamasi farketmez, sadece bu guzel dediklerinizi onerseniz yeter
  3. Vuudx

4000TL Tablet Önerisi

Arkadaşlar anneme bir tablet almak istiyorum, 4000TL civarı tablet önerir misiniz lütfen?
  4. Vuudx

BynoGame den Rocket League itemi alsam ne kadar zamana teslim edilir?

Az önce bi konuda denk geldim bakayım dedim ve baya hoşuma giden itemler var, almayı düşünüyorum ama ne zamana teslim edilir, ve de bu satıı güvenilir midir? https://www.bynogame.com/tr/shop/derya
  5. Vuudx

Çözüldü✓ Nays çiçeksepeti ödememi onaylamıyor

İlk defa nays ile alışveriş yapacağım ve kaç gündür konusu olan T60 klavyenin beyazını alacaktım ama sitede ödeme adımında sürekli ekteki sorunu alıyorum, nasıl çözebilirim?
  6. Vuudx

Sahibinden param güvende ile ekran kartı almak güvenilir mi?

Bende Rx580 var ve satıp üstüne para koyup Rx 6600 almak istiyorum, malesef bütçem 4000i geçmiyor bu yüzden 2.el bakıyorum, Uşakta yaşıyorum ve burda hiç öyle elden alabileceğim, satan birisi yok, sahibinden üzerinden param güvende ile alsam sıkıntı çıkar mı, tecrübesi olan yazabilir mi?
  7. Vuudx

Ibanım yok, dolaptan nasıl sipariş yollayacağım?

Yollarken fatura adresi vs. iban istiyor ama benim kartım yok ve dolayısıyla ibanim da yok, ne yapabilirim?
  8. Vuudx

1000TL altı mont önerisi

XL giyiyorum ve bana beni sıcak tutacak şapkalı güzel bir mont lazım, şimdiden teşekkürler.
  9. Vuudx

Kaliteli oduncu gömleği ceket önerisi

Araştırdım ama güzel bir tane bulamadım, soğukta da giyilecek oduncu gömleği tarzı kapşonlu ceket önerir misiniz lütfen?
  10. Vuudx

Gamemar güvenilir mi?

Arkadaşın biri bu konuyu paylaşmış ve çok iyi indirimler var, ama siteyi daha önce hiç duymadım, güvenilir site midir ve o indirimde o kulaklık alınır mı?
  11. Vuudx

Ucuz Tedarik güvenilir mi?

R5 2600X almayı düşünüyorum ama Akakçe de kutulusu 1360 TL iken kutusuzu 1150 TL ve sanırsam akakçe kendi sattığı zaman satıcı firmayı ucuz tedarik olarak tanımlıyor. bu güvenilir mi ve kutusuz alsam sıkıntı çıkar mı?
  12. Vuudx

Elmacık Firması Kargo sorunu

Bir hafta önce Hepsiburada, Trendyol ve n11 den pc topladım, her parça geldi ama kasa kargoya bile verilmedi, satıcı tarafından elmacık. Sizce ne zaman verilir veya sıkıntı olur mu?
  13. Vuudx

Bu site güvenilir mi

Normalde Amd Ryzen 3 3200g alıcam, fiyat 825₺ civarı ama n11 de 770 civarı, sizce güvenilir mi, hata çıkar mı?
  14. Vuudx

Taksit seçeneklerini göremiyorum

Belki saçma gelecek ama trendyol'daki ürünlerin taksit seçeneğini göremiyorum biri yardımcı olabilir mi
  15. Vuudx

Stok durumu ve fiyatlar

Şu an ülkede stok olmadığı için her şey çok pahalı diyorlar Mayıs sonuna kadar stok gelecek ve ucuzlayacak diyorlar ama o zaman devlet vergi katar mı veya ucuzlama gibi bir durum olur mu
  16. Vuudx

Yardım Fiyatlar düşer mi

Çoğu kişi stok kalmadığı için fiyatlarının çok yüksek olduğunu ve Mayıs sonunda düşeceğini söylüyor sizce doğru mu doğruysa sistem almak için beklemeli miyim?
  17. Vuudx

Ucuz Tedarik güvenilir mi?

Akakçeden en ucuz ürünü araştırırken hep ucuz tedarik diye bişeye denk geliyorum acaba biliyor musunuz? Güvenilir mi?
  18. Vuudx

Netsiparis.com güvenilir mi

Bütçem düşük olduğu için 2 saat sistem topladım sonra yazdılar site dolandırıcı oradan alışveriş yapma diye aynı sorun yaşamak istemiyorum Bu site dolandırıcımı
Top Bottom