Arama sonuçları: *

1. arda_akel1903

İşten çıkma/istifa dilekçesi nasıl yazılır?

Merhaba selamlar değerli Donanım'cılar! SORU AÇIK VE NET. Ama, neden diye soracak olursanız durum şöyle, Ben artık işten çıkmak istiyorum çünkü hep bana haksızlık yapıldı, herkesin yediği bulaşıklar bana yıkatıldı, müdür yardımcısı bayan hep bana ters davrandı ve ''gücünü'' istismar edip bana...
  2. arda_akel1903

İşe gireceğim yerde prim de alınıyormuş ''satılan ürün başına''. Ne demek ki bu?

Merhaba Selamlar değerli Donanım'cılar!! :) TAA geri geldi! :D İnşallah yakında Kağan Parfüm'de çalışacağım, eğer kabul ederlerse. Ve, bana ''biz prim ile çalışıyoruz'' dediler. Nedir diye sorunca da, ''satış başına belli bir oranda prim alıyoruz'' dediler. Asgari ücret + prim ile çalışan...
  3. arda_akel1903

AMAN DİKKAT ARKADAŞLAR! N11 ve Trendyol saldırı altında olabilir!!

ARKADAŞLAR! BU Bir SORU DEĞİL EVET AMA BİR UYARIDIR HEPİNİZE! Az önce bana N11'den ''alışverişinizi tamamlamak için kodu girip onaylayınız'' TÜRÜNDE LİNK EKLENMİŞ BİR MESAJ GELDİ ama saldırı/hack/dolandırma amaçlı olduğu besbelli. N11 VE TRENDYOL GİBİ YERLER HİÇ KİMSEYE BOŞU BOŞUNA ''şifreniz...
  4. arda_akel1903

Kadıköy'de Acayip Olay: İki Miyav = Bir Mama :)

1 yıl öncesinde yaşanmış ama şimdi gördüğüm, çok hoşuma giden ve içimi ısıtan, kalbimi eriten bir haberle karşınızdayım. NOKTA ile tanışın. Kendisi, Kadıköy'deki marketlerin ve sokakların ''Dilenci Kedi''si. Gözüne kestirdiği bir müşteriye gidiyor, ya miyavlıyor, ya şirinlik yapıyor ya da...
Top Bottom