Arama sonuçları: *

1. X

Kieslect Kr2 kullanan var mı

başlıkta da belirttiğim gibi kieslect kr2 kullanan var mı ? almayı düşünüyorum ama çok fazla videosu yok bilemedim
  2. X

Kieslect Ks2 vs Xiaomi Redmi Watch 4

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 2 akıllı saat arasında kaldım. iphone kullanıcısıyım. hangisi alınır sizce ? kullanan var mı?
  3. X

Kieslect KS2 akıllı saat

arkadaşlar kieslect ks2 almayı düşünüyorum. kullanan var mı nasıl bi saat
  4. X

Kieslect ks 2 vs Xiaomi redmi watch 4

arkadaşlar iphone 13 kullanıyorum. bu başlıktaki 2 saat arasında kaldım. sizce hangisi alınır ? xiaomi redmi watch 4 mü yoksa kieslect ks 2 mi ? kullanan var mı
  5. X

AKILLI SAATLERDEN HANGİSİ İYİ

selamlar. apple watch alternatifi bi saat arıyorum ve WIWU SW01 ve HK9 ultra buldum. bunlardan herhangi birini kullanan var mı kalitesi nasıl ?
  6. X

Wiwu SW01 akıllı saat kullanan var mı

arkadaşlar selam. başlıkta bahsettiğim wiwu sw01 ultra veya sw01 pro kullanan var mı ? almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde kullanıcı yorumu bulamadım
  7. X

AKILLI SAAT ÖNERİSİ VAR MI (APPLE WATCH ALTERNATİFİ)

arkadaşlar selam. bütçe 2000 tl civarı akıllı saat almayı düşünüyorum öneri var mı ? apple watch alternatifi bişey lazım iphone 13 kullanıyorum. xiaomi redmi watch baktım ama onda da mesaj bildirimlerinde emojiler kare olarak görünüyor o yüzden eledim. önerilere açığım
  8. X

WIWU SW01 ULTRA AKILLI SAAT

arkadaşlar selam. başlıkta bahsettiğim wiwu sw01 ultra veya sw01 pro kullanan var mı ? almayı düşünüyorum ama hiçbir yerde kullanıcı yorumu bulamadım
Geri