Arama sonuçları: *

1. UnderGoin

Öneri SD Card önerisi 128 gb

arkadaşlar fp olsun 128 gb olsun yeter
  2. UnderGoin

Öneri Sd Cart Önerisi 500-1000 Tl

arkadaşlar djı mini 3 kulanıcısıyım bunları sd card kaydetmek istiyorum F/P bir sd cart onerisi istiyorum ucuz yollu bütce 500 1000
  3. UnderGoin

Öneri Drone Önerisi F/P Dronlar

arkadaşlar 15 pro alıcaktım vaz geçtim onun yerine 15 20 k bir dron ve s24 almaya karar verdim 15 20 k arası drone onerisi bekliyorum sizden 500g altı olması lazım
  4. UnderGoin

Yardım MNG kaça kadar gonderim yapıyor ?

cumartesi bugun saat 14:00 a kadar teslim edilcekti teslim edilmedi müşteri hizmetleri telefonu acmıyor şube bugun gelicek dedi gelmedi hala pazartesiyemi aksadı
  5. UnderGoin

Amazon Tr Çöktü (Canlı Destek )

Arkadaşlar canlı destek çöktü ne arama talep edebiliyoruz ne mesaj yazabilirsiniz bana özelde yapmış olabilirler iade ürününün parası iptal.olmus sizdede aynımı yoksa bana Özel mi
  6. UnderGoin

Yardım Amazon da Çalışan arkadaşalr varsa bi bakabilirmi

serlamlar arkadaşlar amazon detaylı bilgi vermiyo belki burdan verebilirsiniz diye yazıyorum benım 30 günlük doğa belgem doldu 5 inde doldu bende ürünün 1 ay stoğa gelmesini bekledim gelmedi gelmeyincede doga belgesi doldu bende iade açtım ama doga belgesi dolduğu için iade olup olmicağı net...
  7. UnderGoin

Yardım Thh başvurusu Nasıl Geri Çekilir

arkadaşlar thh başvurusunu nasıl geri çekebilirim
  8. UnderGoin

Öneri İndirimde Kurutma Makinası Önerisi

arkadaşlar kurutma makinesi lazım şuan kasımdayız malüm indirimler var boyle güzel indirimde alınabilcek ürünvarsa atabilirmisiniz
  9. UnderGoin

Yardım THH SONUÇLARI ORTALAMA KAÇ GÜN SÜRER ?

thh sonuçları kaç gün sürer ortalama amazonu şikayet ettim bi ürünün değişimi için ve girdiğim bilgilerdeki e posta adresi kulanılmıyor ne yapabilirim
  10. UnderGoin

Yardım Kasım Ayında telefonlar indirime girer mi ?

Selamlar arkadaşlar s24 veya iPhone 15 almayı düşünüyorum Kasım da indirime girermi telefonlar
  11. UnderGoin

Yardım Hesabıma Girip Alış Veriş Yapılmış

selamlar arkadaşlar az once huawe sitesine giriş yaptım tabletimin fatursını almak için siparişlerime girdiğimde HUAWEI nova 12 SE almışlar ve benim adresime gonderimi seçmişler sonra iptal etmişler herhangi bir sıkıntı olurmu hesapta kayutlı kart yok canlı ddestğe bağlanamıyorum
  12. UnderGoin

Yardım Amazon Hesabım Kapandı

yaklaşık 2 senedir boyle 2 kere belge gonderdim ama nafile
  13. UnderGoin

🔥İndirim HepsiGamer İndirimleri Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde 9 Taksit

https://www.hepsiburada.com/dv/hepsigamer-indirimleri
  14. UnderGoin

Yardım Arkadaşlar sarı site de bi mağaza buldum güvenilir mi?

arkadaşlar hesabı paylaşmicam ama türk telekom mağzası iphone 15 30 k yurt içi mağzadan teslim alabiliyoruz kapalı kutu ben pek güvenemedim
  15. UnderGoin

Yardım Ürünlerimi kaç tl ye satmalıyım

1 adet kubaspeedlight (Garantinin bitmesine az kaldı ) 1 adet bianchi Snap 26 mantı (garanti yok ) 1adet Ps5 slim cd versyonlu 1adet kol ( Yurtdışı alınmı ) Bu ürünlerimi 2.el olarak saticam hem 1 adet telefon hem sistem yükseltecem ps5 saymakta karasizim sizce ne yapmalıyım tavsiyeleriniz...
  16. UnderGoin

Yardım PTT TELEFONLARIMI ACMIYOR KARTAL

ARKADAŞLAR KARTAL KARGO ŞUBESİNİ ARIYORUM AÇASN YOK NORMAL PTT Yİ ACIP İSTİYORUM NUMARAYI AYNISI BİLEN VARSA SÖYLİYEBİLİRMİ BOT 387 70 73 BU NAMARAYI VERİYO BUDA KULANILMIYO
  17. UnderGoin

Yardım E sigara Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz

arkadaşlar 16 yaşındayım daha once sigara kulanmadım puff kulandım ve e sigara hakında biraz bilgi vermirisininin içimi tadı onerdiğiniz onermediğiniz %0 bilgiye sahibim bu konu hakında
  18. UnderGoin

Yardım Pegasus Sisteminin Çoküşü

bileti goruyorum tıklıyorum sonra boyle hata alıyorum telefondan felanda denedim
  19. UnderGoin

GÜVENİLİR ELEKTRONİK SİGARA SATAN YERLER

PUF GİBİ VOZOL GİBİ İNTANETTEN GÜVENİLİR Bİ ŞEKİLDE SATAN VARMI
  20. UnderGoin

Öneri Pegasus Hangi koltuğu almalıyım

arkadaşlar havayolu pegasusu olduğundan hangi ucak gormeiyorum ama 320 serisi olcağını düşünüyorum kanat goren güzel manzaralı bi koltuk sırsı onerirseniz sevinirim 21 iyi midir? mesela
Top Bottom