Arama sonuçları: *

1. MctCan

Çözüldü✓ Gaming.gen.tr para iade süreci

Merhabalar, 17 Mayıs 2024 de PSU almıstım , arıza yapınca garantiye gönderdim ellerinde stok olmadığı için iade parası istedim. Firma 5 Şubat 2026 da iade süreci başlattı şimdiye dek bi gelişme olmadı. Tekrar mail attım . Bankayı arayıp bilgi isteyebilirsiniz dediler. Bankayı aradım herhangi bi...
  2. MctCan

Öneri Şarjlı Matkap Öneriniz Lazım Bütçe 5k

Merhaba arkadaşlar. Eve şarjlı matkap lazım son zamanlarda baya lazım oluyor. Darbeli duvara delcek ve güçlü bir matkap olsun. Bu işten anlayan biri yardımıc olabilir mi ? Not: Galiba kömürsüz daha iyi diyorlar. Kömürsüz olursa iyi olur Bütçe 5k ve üstü olabilir.
  3. MctCan

Yardım 15k Televizyon Önerisi

Merhaba Arkadaşlar, Teyzem bana tv önermemi istedi. En fazla 126 ve 15k bütçe olacak şekilde tv önerir misiniz? ? İlginiz için tskler.
  4. MctCan

Bu fiyatta kahve makinesi iyi midir? ?

Selam arkadaşlar. İlk öncelikle bu konuyu niye sıcak fırsatlara acmadım ; Sebebi siparişe ilk girdiğimde hemen tükenmişti sonra tekrar bakındım stok geldiği an hemen 6 taksitle sipariş ettim sonra tükendi stoklar. Bu yüzden hemen tükendiği için linç yemek istemiyorum :D Link ...
  5. MctCan

Yardım Siney kaydı alan sakal makine önerir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar, Bi çok yerde arıstırdım yorumlara baktım pek aradığım traş makinesi bulamadım. Kullanan ve memnun olan arkadaşlar siney kaydı alan makine önerir misiniz ? Bütçem sorun değil .
Geri