Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Yardım MODEM ÖNERİSİ VERECEK ARKADAŞLAR BUYURSUNLAR

Selamın aleyküm arkadaşlar. Bir arkadaşım için modem almak istiyoruz şu an ki modemde çekim problemleri yaşanmaya başladı. Ev 2 katlı ve alt katta da çekmesi lazım buna göre 1500 - 2000 TL ye kadar bir modem önerisinde bulunabilir misiniz? Çok ince ayarlar yapılmayacak takılıp kullanılacak
  2. AGUMBA

Yardım ŞARJ EDİLEBİLİR PİL VE ŞARJ CİHAZI

Selamın aleyküm arkadaşlar. Az önce Xbox 9 nesil controller aldım garanti'den 500 TL Bonus puanım var bunun için şarj edilebilir pil ve şarj cihazı arıyorum pilleri zaten duracell alacağım ama şarj standı konusunda pek bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Bu arada...
  3. AGUMBA

Yardım 500 TL BONUS PUAN İÇİN TAVSİYE

Selamın aleyküm arkadaşlar. 500 TL bonus puanım var. Oyun, PC ekipmanı, işe yarar zımbırtılar kısacası 500 TL ye kadar hoşunuza giden şeyleri benimle paylaşır mısınız? Ben aradım ama kafama yatan bir şey bulamadım ve sizlerin de önerilerini almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim 1724313834 Bunu...
  4. AGUMBA

Yardım MATARA/SULUK ARIYORUM İÇİ METAL OLMASI KAYDI İLE

Arkadaşlar selamın aleyküm. İş yerinde kullanmak için suluk arıyorum bütçem belirsiz ama çok uçuk bir şey olsun istemiyorum sonuçta iş yerinde duracak ve sadece orada kullanacağım. İçinin kesinlikle metal olmasını istiyorum çünkü plastik şeylerden su içmeyi sevmiyorum. Çok büyük bir şey olmasına...
  5. AGUMBA

Rx 6700xt - Rx6800 - Rx 6800xt arıyorum beyler hadi el birliğiyle çözelim şu işi

Asus dual 3060ti ekran kartım var 3. Kez servisten sıfırı geldi geri gönderdim para iadesi istiyorum artık soğudum o tip karttan. 2k da rahat oynatacak kart almak istiyorum el birliğiyle şu benim işi bi çözelim size güveniyorum
Top Bottom