Arama sonuçları: *

1. xthepatates

Yardım Çakma adidas yeezy foam runner nereden bulabilirim?

Yeezy foam runnerları hiç kullanmamış olmama rağmen aşırı seviyorum ve köpükten bir terliğe 6-7k para bayılacak bir ekonomiye sahip değilim. Bildiğiniz replika satan biyer varmı acaba?
  2. xthepatates

Öneri 1000TL Tv box önerisi

Netflix, youtube, disneyplus vb. Açacak bir tv box lazım. 1721587497 Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
  3. xthepatates

Yardım Amazon aktif kod varmı?

Amazondan bu ayakkabıyı beğendim. Aktif bir kod varmıdır? Fırsat: Puma Beyaz Unisex Günlük Ayakkabı Baseline 37260502 https://amzn.eu/d/2iBc7Zm 1711887963 Birde bunu alacağım Fırsat: Puma Court Ultra Erkek Günlük Ayakkabı 38936801 Siyah https://amzn.eu/d/gFA9SQG
  4. xthepatates

Yardım Güvenilir elektronik sigara satan site önerisi.

Zamanında gtx40 ve veco solo kit kullandım. Bunun gibi pod olmayan coilli elektronik sigaralar satan bir site önerebilir misiniz?? Güvenilir olması şart.
  5. xthepatates

Gençer Gaming ilk ve son alışverişim

09.12.2023 tarihinde 22.300tl ye sistem aldım. Bugünün tarihi ise 20.12.2023. siparişim hala hazırlanıyor olarak gözüküyor, sitelerindeki destek taleplerinde herhangi bir bilgi vermeden 7-15 iş gününde kargoya verileceğini ve, resmi tatillerin, hafta sonlarının iş gününden sayılmadığını...
  6. xthepatates

iphone 12 pro max 23.5k

Bu ilanı satın almalı mıyım? "İPHONE 12 PRO MAX 256 GB TAKAS YOK" www.letgo.com/item/phone-12-pro-max-256-gb-takas-yok-iid-1671105994
  7. xthepatates

Yardım Amazon ödeme yapamıyorum.

Amazondan galaxy watch 6 classic 47mm gümüş modelini alacağım fakat kartta limit olmasına rağmen vade farksız 12 taksitle ödeme yapmaya çalıştığımda: "Lütfen ilgili hesabınızdaki fon kullanılabilirliğini kontrol edin veya farklı bir ödeme yöntemi deneyin. Siparişiniz verildi ancak ödemeniz...
  8. xthepatates

Yardım gti bilişim güvenilir mi?

Yarın amazon üzerinden gti bilişim satıcısından monitör alacağım. Fakat şikayetvar üzerinde biri aynı monitörü aldığını, ölü piksel çıktığı için geri yolladığını, o sırada bir adet daha aldığını ve iadeye yolladığı monitörün gti bilişim tarafından çizilip geri yollandığını idda ediyor. Sizce bir...
  9. xthepatates

Yardım Valorant random hesap tedarikçisi arıyorum.

3000TL kenara ayırdığım bir param var ve bir girişimde bulunmak istiyorum ve şuanda ihtiyacım olan şey bir random hesap tedarikçisi. Proxy fiyatları çok arttığından hiç riske girmek istemiyorum. Eğer tanıdığınız veya bildiğiniz bir tedarikçi varsa atarmısınız.
Top Bottom