Arama sonuçları: *

1. C

BİLGİSAYAR MASA ÖNERİSİ

sistem aldım şimdi masamıda yan tarafa atacagım bana yeni bir masa lazım bütçem 4000 güzel bildiğiniz masa varsa atarmısınız 160 olması önemli
  2. C

Tebilon güvenilir mi?

selamlar tebilondan şu kasayı alacgım site güvenlimi https://www.tebilon.com/amd-9600x-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-gigabyte-b650-1tb-16gb-ddr5/
  3. C

Hangi masayı tercih etmeliyim

Şu 3 masa arasından hangisini tercih etmeliyim monitör kolu da takacağım Xbox'da var masada 178 Cm'lik alanım var şu anki masam 120 yetmiyor. https://www.koctas.com.tr/flinder-b...kmeceli-dolapli-rafli-kes-bb-160/p/5002889191...
  4. C

Hangi masayı tercih etmeliyim

Şu 3 masa arasından hangisini tercih etmeliyim monitör kolu da takacağım Xbox'da var masada 178 Cm'lik alanım var şu anki masam 120 yetmiyor. https://www.koctas.com.tr/flinder-beyaz-160x60-cm-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-cekmeceli-dolapli-rafli-kes-bb-160/p/5002889191...
  5. C

Çalışma Masası önerisi

Selam, masa arıyorum. Bütçem 3.000 TL; masaya göre artabilir. Monitör kolu aldım (F80), onu takabileceğim beyaz ve 160 cm olması gerekli. Var mı bildiğiniz güzel masalar? bütçe artabilir masaya göre
  6. C

NEXT 147 EKRAN TV Alınır mı?

selamlar 102 ekran tv var ee küçük geliyor değişip bunu alamyı düşünüyoruz sizce fiyatına göre iymi 165 düşündük 20 25 e ama çok büyük gelir diye vazgeçtik
  7. C

Toshiba vs next televizyon

selamlar televizyon alacağız sizce bunlardan hangisi bide kurulum ücreti oluyormu
  8. C

Odaya göre masa önerisi

Selam şöyle bir alanım var buraya masa arıyorum bütçe 2 bin şu an halihazırda masam var ama pek iyi değil monitör kolu rahatça takılabilecek bir masa l masada olabilir güzelse.
  9. C

Çalışma masası öneresi

selamlar masa alacağım bilgisayar için hali hazıda masam var ama biraz kalitesiz şuanki masam bu ama ayagı oynuyordu kırıldı kaynak ettirmeye verdim bi tanıdığa ama pek tutmaz o yüzden bunu yana alıp daha iyi kaliteli monitör kolu takabilecğim masa arıyordum ve bu masayı buldum nasıl iymi site...
  10. C

Televizyon önerisiii

Selam yeni bir televizyon almak istiyoruz ama büyük olması lazım yeni taşındığımız evin salonu büyük o yüzden 20 30 Max bandında televizyon bakıyoruz 165 ekran olursa iyi olur.
  11. C

Öneri Baza yatak önerisiiiii

selamarl bütçem 4 5 bin arası baza alacağım 2 metre olması sığmam açısınından daha iyi olur 190 da olur ama ucuzsa
  12. C

Pazarama 125 tl kupon

selamlar 125 tl kupon var 1 t l limitli pazawramadan sizlerdede olabilir sizce ne alınabilir
  13. C

Hosting Nereden alınır

selamlar içerik yönetim sistemleri dersim için hosting almam gerekiyor ücretsizde olur ücretlide sadece wordpress de ve derste kullanacağız onun harici belki kendime derste nft sistesi tasarlrsam biraz açık durur neredne alabilirim veya ücretsiz bulabilirim güvenilir
  14. C

5 bin tl Dron önerisi

selamlar dron arıyorum max 5 k Havada yarım saat kalsa yeter bide uçarken telefonda kayıt alması sizce varmıdır veya varmı
  15. C

Diş Macunu Önerisiii

merhablar güzel bir diş macunu arıyorum şuan geçiçi olarak signal çürüklere karşı aldım ama pek iyi değil sigara alkol şeker kullanmıyorum sadece köpek dişleri sarı biraz onun haricinde iyi önerilerinizi bekliyorum günde 3 kere fırçalayan birisiyim
  16. C

200 TL Şampuan önerisi

200 300 TL'ye kadar verebilirim güzel bi şampuan arıyorum genelikle hergün duş alırım okul olduğu zaman onun harici max 2 3 gün almam evdeysem o yüzden yağlatmayan ve kepekletmeyen önerilerinizi bekliyorum
  17. C

Site orijinal mi? underurmour

Arkadaşlar şu ayakabıyı alacagım linki bu şu an stokta yok ama bu link orjınal sitesimi TR'de. https://www.underarmour.com.tr/erkek-ua-flow-velociti-wind-2-kosu-ayakkabisi-beyaz/?integration_renk_detay=Black+%2F+Black+%2F+Jet+Gray&integration_beden=44
  18. C

400TL'ye kadar güzel parfüm önerisi

Parfüm alcagım bütçem maksimum 300, 400 güzel önerileriniz bekliyorum. Üniversite öğrencisiyim.
Geri