Arama sonuçları: *

1. B

İnceHesap'ın Meşhur Geri Vitesi ( R'si)

Selamlar Konu başlığı biraz komiğinize gitmiş olabilir ama bu olayı en güzel bu şekilde açıklayabilirdim. Hakkınızı aramanın ne kadar önemli olduğunu anlatan bir konudur ,keyifli okumalar. Olay Nasıl Başladı? Günü tarih olarak belirtmeyeceğim ama ortalama 1 buçuk ay önce İncehesap üzerinden...
  2. B

60TL'ye Satılan Mekanik Klavye Haksızlığı (MF Product 0120)

Selamlar Lafı çok fazla uzatmanın gereği yok firma ürünlerin çok az bir kısmını yollayıp geri kalanları iptal etti ve birtakım müşterilere de Hepsiburada'ya ceza ödememek için farklı model ucuz ve kalitesiz klavyeler gönderdi. Bugün de benim elime ulaşan klavyeler aynı şekilde bahsedilen ürünler...
  3. B

İtopya.com'dan 9TL'ye Aldığım Klavye Elime Ulaştı!

Selamlar Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Geçenlerde bir konu vardı hatırladığınız üzere : https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopya-9-liraya-klavye-satiyor.355343/ Konuyu ilk listelendiğinde gördüm ve bir umut İtopya'nın sitesine girerek ürünü satın aldım fakat geleceğinden pek ümitli...
  4. B

Yardım Trendyoldan Alınan ürün nasıl garantiye gonderilir

Selamlar Trendyoldan ürün almistim birkaç ay önce fakat ürünü bozdum 6 yıl garantisi olan bir ürün paralı tamir olsa bile kabul edeceğim sorun değil Nasil bir yol izlemem gerekiyor urunu göndermem için Daha önce deneyimlemis insanlar veya bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim...
Geri