Arama sonuçları: *

1. pickpocket

Amazon prime day günlerinde ne kadar harcama yaptınız?

İndirimler bitti. Bende merak ederek konu açmak istedim. Acaba kimler ne kadar harcadi.. Ben başlayayım, 34.785,99 TL
  2. pickpocket

Amazon Su ısıtıcı Ketil önerisi ?

Amazondan olacak şekilde su ısıtıcı oneriri misiniz? 150/400 arası
  3. pickpocket

Media Markt İnternetten Yakındaki mağaza stoğundan almak?

Şimdi arkadaşlar benim RX 6600 XT ekran kartında biraz coil whine var. Araştırmalarıma göre PSU değiştirerek bu sorunu ortadan kalkan kişiler var. Bende şansımı denemek istiyorum çünkü ekran kartı taaa Japonyaya gidecek. Git gel 1 ay kartsız kalmak demek. Media Markt webden PSU alsam , yakındaki...
  4. pickpocket

Getir yemek kampanyası hakkında soru?

Şimdi arkadaşlar 2 sipariş verin 3. Şu bizden kampanyası var. Ben 1 er paket sırasıyla arka arkaya 2 tane sipariş versem. 3. Ücretsiz sipariş o siparişler elime ulasmadan yine hesaba tanımlanıyor mu? Var mı bilgisi olan kullanan?
  5. pickpocket

Öneri AWOX 147 Ekran Smart TV alıyorum, bu fiyata başka öneriniz yoksa?

Evet arkadaşlar 4600 e alacağım. Varmı bu fiyata böyle özelliklerde TV öneriniz? https://www.hepsiburada.com/awox-b205800s-58-147-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBV00000XHI5W?magaza=mertev Edit: TV aldım kuruldu. 4600 dü alırken şuan 5200 olmuş. Baya büyük. Fiyatına göre...
  6. pickpocket

Öneri 109 ekran smart TV F/P önerisi?

Bütçe kısıtlı arkadaşlar. 3/4 arası varmı bildiğiniz, kullanıp memnun kaldığınız TV?
  7. pickpocket

Gittigidiyor iade sistemi nasıl?

Arkadaşlar gittigidiyordan alışveriş yapıp iade eden oldu mu? iadelerde sıkıntı çıkarıyorlar mı? Altta bir klavye var piyasanın çok altında satılıyor. gittidiyordan hiç alışveriş yapmadım. Eğer iade sisteminde sıkıntı yoksa alıp en azından saçma sapan bir klavye gönderirlerse iade edeceğim...
  8. pickpocket

Hepsiburada 50 tl indirim ile ne alınabilir??

Ben mi band 5 düşünüyorum 189 tl ye geliyor?? alınır mı sizce? ve 100 tl üzeri alışverişe 50 tl indirim kampanyasında sizler ne alınmasını önerirsiniz?
  9. pickpocket

Letgo Gaming Canavarı Vakası

Sistem fiyatı 10 bin TL. Böyle yazincada eng yedik iyi mi R5 3500x RX 5500 XT 8 GB 16 ram 550 psu Evet bu sabah yeni ilan yüklenmiş 8 k ya düşmüş 😀😀
  10. pickpocket

🔥İndirim Bilgisayar Parçaları Fiyatları Neden Düşmüyor 🤔

Evet arkadaşlar piyasada bildiğiniz üzere ekran kartı kolay kolay bulunmuyor. Bunların ellerinde PC parcalari kalmış olması lazım. Neden hiç indirimli ürün vs. Diye satmiyorlar. 🤔
  11. pickpocket

SSD alacagım itopyadan?

Hepsiburadadan mı alsam itopya mı karar veremedim. İtopyada 239 hepsiburadada 259 tl. itopyadan veripte 10-15 günde gelme olasılıgı varmı? daha önceden böyle konular vardı şu kadar zaman geçti daha gelmedi vs. diye.
  12. pickpocket

1000/2000 arası Bisiklet önerisi

Söyle şekli güzel sağlam maks 2000 , 2001 TL olmaz :D bisiklet önerisi var mı?
Top Bottom