Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Yardım Amazon iade sorunu??

Kasım 29da iade verdiğim monitörüm karşı tarafa ulaştı fakat uygulamada hala bu şekilde gözükmekte ne yapmam gerekmekte herhangi bir para iadesi olmadı.
  2. ardaakahs

Yardım İadem kapidanmi alınacak?

İade talebi oluşturdum baktığım kadarıyla mngnin getirdiği kargolar kapıdan alinacakmis ama bugün gelen vesayre olmadı bunu tam nasıl anlayabilirim amazonda böyle yazmakta veya Amazon destek numarası varmıdır?
  3. ardaakahs

Amazon iadesi nasıl işler?

Az önce kusurlu panelli mag256f monitörü iade talebinde bulundum yarın kapıdan alacaklarmis sadece iade nedenini sordular herhangi bir resim ekleyemedim resim eklemem gereklimi veya nasıl resimleri gönderebilirim teşekkürler.
  4. ardaakahs

İnternetten alışverişe %25 vergi gelecek!

Ocak 2025de yürürlüğe girecek yorumlarınız nedir 😃 sistem almak için son 1 ay. https://www.muhasebetr.com/yazarlarimiz/vakkasburakkoc/012/ Vergi alıcıdan da olsa satıcıdan da alınsa tüketiciyi etkiler vergi satış maliyetini arttırır. Üreticide mecburi zam koyar olan yine alıcıya olur
  5. ardaakahs

Yardım Bu konuda ne yapabilirim?

Mediamarkttan aldığım h100 soğutucu bozuk çıktı iade için geri götürdük fakat servise gönderebilirim dediler gönderdik fakat üstünden nerdeyse 45 gün geçti ve hayla bir geri dönüş yok sorduğumuz zaman sizi şu tarihte arayacağız diyip aramiyolar napmam lazım?
  6. ardaakahs

Bildirim no nerede yazar?

Mediamarktan aldıgım h100 sıvı sogutmamı aynı gun ıcerısınde montajını yapmıstım fakat agırzalı cıkmıstı bende iade için mediamarkt mağazasına gittim orada servise gonderıp orada inceleme yapılması gerektıgını soyledıler ustunden tam 22 gun gectı ve herhangi bir donus alamadım verdıklerı a4...
  7. ardaakahs

Mediamarkt iade alırmı?

2 gün önce aldığım corsair sıvı soğutmam arızalı çıktı montajını yaptığım için iade alırlar mı yoksa degisimmi yaparlar 14gun koşulsuz iade olayı varmı?
  8. ardaakahs

Yardım Sıvı soğutucu kablosu nereye takılmalı?

Dün akşam mediamarktan corsair h100 sıvı soğutma aldım ama bir türlü kasaya montaj edemedim anakartımda kabloların girişlerini bulamadım yardımcı olun lütfen
  9. ardaakahs

Trendyol rezilliği !

SteelSeries prime mousem ağrızalıydı ve kendi servisine gönderdim kendi servisi bana değişim raporu ile geri mouseyi kargolayıp trendyol ile iletişime geçin dedi ve bügünle itibaren mousem 22 gündür inceleniyor :D sizce şikayet başvurusunda bulunayımmı?
  10. ardaakahs

e-İRSALİYE Göndermem gerekmektemidir?

Merhaba steelseries prime mousem ağrızalanmıştı ve kendi servisini gönderdim ağrıza raporu ile geri gönderdiler raporda değişim talebi vardı ve trendyola geri göndermem istenmişti ama içerisinden e-İRSALİYE de çıktı acaba e-İRSALİYE ilemi göndermem gereklimidir?
  11. ardaakahs

Yardım Değişim talebi nasıl açabilirim?

Merhaba steelseries prime mousem sol clickinde sorun vardı ve yetkili servise pazartesi günü kargolayıp gönderdim servisi bugün aradım ve bana hasar raporu çıkardık bu rapor ile kargo elinize varınca Trendyol'a başvurun dediler buraya bıraktığım resimdeki yerden mi talep açmam gerekiyor?
  12. ardaakahs

Kargo ve itopya rezilliği!

İtopyadan aldığım hazır sistemim temperli camı paramparça geldi değişim için bugün kargoya verecektim fakat adamlar benden 2000tl para istedi ve bu para itopya tarafından ödenmesi gerekiyormuş kısaca ödenmemiş adamlara zorlada olsa para vermeden kargoya verdirdik. İki firmada resmen rezil bir...
  13. ardaakahs

Sadece kırık kasayimi gönderim yoksa tüm malzemelerimi?

İtopyadan aldığım hazır sistemin temperli camı kırık geldi kutudan bile çıkarmadık anakart kasada takılı şekilde değişim için ekran kartınida göndermeli miyim? Ve diğer boş kutuları.
  14. ardaakahs

İtopya değişim yaparmı?

Merhabalar itopyadan satın aldığım hazır sisteminin camı kırık geldi açarken videomuz bulunmaktadır kargoya hiçbir şeye ellemeden geri gönderdik ekran kartı kutular dahil siczce değişim yaparlarmi?
  15. ardaakahs

Bu ne anlama geliyor?

Merhaba itopyadan aldığım hazır sistemim kargoya verildi olarak gözüküyor fakat yurt içi kargoya baktığımda kargonun birinin transfer sürecinde biri ise taşıma belgesi duzenlendi olarak gözüküyor bune analama geliyor?
  16. ardaakahs

İtopya malzemeleri neden kargoya geç veriyor!?

27 Haziran'da aldığım hazır sistem hayla kargoya verilmedi ne zaman kargoya verilir?.
Top Bottom