Arama sonuçları: *

1. .Ardaa

🔥İndirim Jr.crime 2. ürün 1tl

İhtiyacı olan baksın https://www.juniorcrime.com/sezon-finali?_gl=1*1sl21n*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw-qi_BhBxEiwAkxvbkACpveN39iovmTAVdfUjY5QBpCixNqR307vO4Rf-yUmeAcaxluy9UhoCwS0QAvD_BwE
  2. .Ardaa

Yardım Bu arkadaşı nereye şikayet edebilirim?

Merhaba bir arkadaştan havale/eft yöntemi ile bir ürün satın almıştım 1500tl karşılığında fakat arkadaş 6 gundür kargoya vermiyor sordugum zaman ise verecem diyip diyip duruyor numarası işletme numarası olarak gözükmekte türkiye numarası elimde ibanı vesayrede var siber suçlar bunla ilgilenirmi...
  3. .Ardaa

KrisKrom Güvenlimidir?

https://www.instagram.com/kriskromtr/ Sayfa bu saat siparişi verecektim fakat arkadaş whatsapp üzerinden havale yöntemi ile işlem yapmakta fakat verdiği ibandaki isim abdulfettah rajib arap ismi güvenebilirmiyim acaba?
  4. .Ardaa

Yardım Shopier demuree güvenlimidir?

Shopier üzerinden alacam ama güvenemiyorum iade konusu nasıl olur hesap açmama izin vermiyor alıcı olduğum için.
  5. .Ardaa

Setupa 27000TL Teklif var vereyimmi?

SİSTEM ÖZELLİKLERİ VE PARÇALAR: SİSTEM: ONAYLI WİNDOWS 11 HOME ANAKART KAYITLI ASUS DUAL RTX 4060 EVO EDİTON 8GB EKRAN KARTI RYZEN 5 5600 35MB 6 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ GOODRAM İRDM PRO WHİTE X 16GB 8X2 3600MHZ BEYAZ RAM ASUS PRİME B550MK ÇİFT M2 4 RAM SLOTLU 4600MHZ ANAKART WD BLUE SN580 512GB M2 SSD...
  6. .Ardaa

Yardım Param güvende ile elden teslim yapılır mı??

Merhaba hocalarım arkadaş limit ile alacağını belirtti bu yüzdende param güvende teklif etti fakat elden teslim alabileceğini söyledi tutar direk bana yansıtılır mı veya dolandırıcimi?
  7. .Ardaa

Yardım Otodirekt.com guvenilirmi?

LS2 kasklar aşırı uyguna denk geliyor güvenli midir?
  8. .Ardaa

Yardım Amazon iade sorunu??

Kasım 29da iade verdiğim monitörüm karşı tarafa ulaştı fakat uygulamada hala bu şekilde gözükmekte ne yapmam gerekmekte herhangi bir para iadesi olmadı.
  9. .Ardaa

Yardım İadem kapidanmi alınacak?

İade talebi oluşturdum baktığım kadarıyla mngnin getirdiği kargolar kapıdan alinacakmis ama bugün gelen vesayre olmadı bunu tam nasıl anlayabilirim amazonda böyle yazmakta veya Amazon destek numarası varmıdır?
  10. .Ardaa

Amazon iadesi nasıl işler?

Az önce kusurlu panelli mag256f monitörü iade talebinde bulundum yarın kapıdan alacaklarmis sadece iade nedenini sordular herhangi bir resim ekleyemedim resim eklemem gereklimi veya nasıl resimleri gönderebilirim teşekkürler.
  11. .Ardaa

İnternetten alışverişe %25 vergi gelecek!

Ocak 2025de yürürlüğe girecek yorumlarınız nedir 😃 sistem almak için son 1 ay. https://www.muhasebetr.com/yazarlarimiz/vakkasburakkoc/012/ Vergi alıcıdan da olsa satıcıdan da alınsa tüketiciyi etkiler vergi satış maliyetini arttırır. Üreticide mecburi zam koyar olan yine alıcıya olur
  12. .Ardaa

Yardım Bu konuda ne yapabilirim?

Mediamarkttan aldığım h100 soğutucu bozuk çıktı iade için geri götürdük fakat servise gönderebilirim dediler gönderdik fakat üstünden nerdeyse 45 gün geçti ve hayla bir geri dönüş yok sorduğumuz zaman sizi şu tarihte arayacağız diyip aramiyolar napmam lazım?
  13. .Ardaa

Bildirim no nerede yazar?

Mediamarktan aldıgım h100 sıvı sogutmamı aynı gun ıcerısınde montajını yapmıstım fakat agırzalı cıkmıstı bende iade için mediamarkt mağazasına gittim orada servise gonderıp orada inceleme yapılması gerektıgını soyledıler ustunden tam 22 gun gectı ve herhangi bir donus alamadım verdıklerı a4...
  14. .Ardaa

Mediamarkt iade alırmı?

2 gün önce aldığım corsair sıvı soğutmam arızalı çıktı montajını yaptığım için iade alırlar mı yoksa degisimmi yaparlar 14gun koşulsuz iade olayı varmı?
  15. .Ardaa

Yardım Sıvı soğutucu kablosu nereye takılmalı?

Dün akşam mediamarktan corsair h100 sıvı soğutma aldım ama bir türlü kasaya montaj edemedim anakartımda kabloların girişlerini bulamadım yardımcı olun lütfen
  16. .Ardaa

Trendyol rezilliği !

SteelSeries prime mousem ağrızalıydı ve kendi servisine gönderdim kendi servisi bana değişim raporu ile geri mouseyi kargolayıp trendyol ile iletişime geçin dedi ve bügünle itibaren mousem 22 gündür inceleniyor :D sizce şikayet başvurusunda bulunayımmı?
  17. .Ardaa

e-İRSALİYE Göndermem gerekmektemidir?

Merhaba steelseries prime mousem ağrızalanmıştı ve kendi servisini gönderdim ağrıza raporu ile geri gönderdiler raporda değişim talebi vardı ve trendyola geri göndermem istenmişti ama içerisinden e-İRSALİYE de çıktı acaba e-İRSALİYE ilemi göndermem gereklimidir?
  18. .Ardaa

Yardım Değişim talebi nasıl açabilirim?

Merhaba steelseries prime mousem sol clickinde sorun vardı ve yetkili servise pazartesi günü kargolayıp gönderdim servisi bugün aradım ve bana hasar raporu çıkardık bu rapor ile kargo elinize varınca Trendyol'a başvurun dediler buraya bıraktığım resimdeki yerden mi talep açmam gerekiyor?
  19. .Ardaa

Kargo ve itopya rezilliği!

İtopyadan aldığım hazır sistemim temperli camı paramparça geldi değişim için bugün kargoya verecektim fakat adamlar benden 2000tl para istedi ve bu para itopya tarafından ödenmesi gerekiyormuş kısaca ödenmemiş adamlara zorlada olsa para vermeden kargoya verdirdik. İki firmada resmen rezil bir...
  20. .Ardaa

Sadece kırık kasayimi gönderim yoksa tüm malzemelerimi?

İtopyadan aldığım hazır sistemin temperli camı kırık geldi kutudan bile çıkarmadık anakart kasada takılı şekilde değişim için ekran kartınida göndermeli miyim? Ve diğer boş kutuları.
Geri