Arama sonuçları: *

1. C

ARAÇ İÇİ "TELEFON TUTUCU"

Arkadaşlar araç içi telefon tutucu aparat lazım. Önerebileceğiz modeller var mı? Ucuz ve adi olanlar değilde daha kaliteli kullanırken üzmeyecek şeyler önerirseniz çok mutlu olurum
  2. C

Nike.com siparişim için yardım

Nike üzerinden sipariş verdim. Yurtdışında geldiğin için bir hayli uzun sürüyor. Daha önce sipariş veren varsa ne kadar sürede geldiğini söyleyebilir mi?
  3. C

HELLY HANSEN NASIL BİR MARKADIR?

https://www.hepsiburada.com/helly-hansen-dubliner-insulated-erkek-siyah-kapusonlu-mont-p-HBV00000B1JT8 Merhabalar, The North Face, Columbia gibi markalara fiyatlarından dolayı yanaşmak imkansız oldu. Helly Hansen diye bir marka radarıma girdi. Yukarıda linkini bıraktığım ürünü almayı...
  4. C

SPOR İÇİN OVERSİZE EŞOFMAN ALTI ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar sporda giyeceğim bir eşofman altı arayışı içerisindeyim. - Tiftiklenme yapmamalı. - Dar olmamalı. - Renkte solma en azından kısa süre içerisinde olmamalı. Fiyat olarak kafamda net bir şey yok 3 4 tane almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
  5. C

Nike Airforce Konusunda Yardım Ricası

Selamlar dostlar, Uzun zamandır gündelik ayakkabı için Vans'in klasik modelini kullanıyorum. Yanına bir ayakkabıda daha alacağım ve hangisi olacağına karar verdim. "Nike Air Force 1 '07" veya "Nike Air Force Panda". Sadece fiyatları ciddi tuzlu. Daha iyi fiyata alabileceğim bildiğiniz güvenilir...
Geri