Arama sonuçları: *

1. E

N11 ürünu onaylamiyor

Arkadaşlar dün öğlen 1de koltuk aldim n11den daha onaylanmadi. canli destege yazdigimda ise sadece ayin 12sinde kargoya verilecegini soyluyolar. Tahmini ne zaman onaylanir ?
  2. E

Paycell doğrulanmıyor.

Arkadaşlar paycell hesabını doğrularken selfie bölumunde hata veriyor. Napabilirim ?
  3. E

Paycell param içerde kalırmı ?

Arkadaşlar paycelle 650 tl attım ve para içerde kaldı galiba. Vp alıcaktım alamadım. Sanal pos banka izin vermedi gibi şeyler diyor. Hesap doğrunalık değil ama 1 kere trendyoldan vp almıştım. Klasgame gibi sitedelerden alamamıstım. Parayı çekemiyorumda napabilirim ?
  4. E

Hepsiburada cumartesi talep sonuc gorurmu ?

Arkadaşlar iadem cumaya kadar sonuclancaktı sonuclanmadı. Bugun sonuclanırmı ? Whatsapttan yazdım aksaklıktan dolayı ozur dilerizz dediler ve ayrı bir talep daha açtılar. Altakini musteri hizmetleri açtı ustekini ben
  5. E

İadem bugun sonuclanacaktı sonuclanmadı

Arkadaşlar gecen monitor aldım bozuk çıktı. Çarsamba geri gonderim cumaya kadar incelenir dediler incelenmedi. Şuan talep değerlendiriliyor. Ne zaman sonuc çıkar ?
  6. E

Hepsijet kargo ne zaman gelir ?

Dun gece hepsiburadadan urun aldım tahmini ne zaman gelir ?
  7. E

Paycell işlem banka tarafından onaylanmadı hatası

Arkadaşlar az once vp alıcakken boyle bi hata verdi. Napabilirim ?
  8. E

Yurt içi kargo cumartesi günü kargo getirirmi ?

Arkadaşlar ürün şuan Ankara Çankayada çıkış biriminde. Yarına yetişirmi?
  9. E

Çözüldü✓ Wraith yanlış adres yazdım

Arkadaşlar az önce wraitten mouse aldım ama ilçeyi yazmayı unuttum. Adresler bölümünden adresi düzelttim ama sipariş bilgilerinde ve fatura adresinde ilçe yok sadece şehir var. Nasıl düzeltirim?
  10. E

İade süreci nasıl hızlanır ?

Arkadaşlar mousem 2.kez bozuldu diye garantiye gönderdim. cuma günü 1 hafta olucak mouse yok elimde pc boş boş duruyo bi fifa oynuyom. İtopya vektrona göndermiş vektronda haftaya cumartesi gibi incelicekmiş. Bu süreci nasıl hızlanıdırabilirim ?
  11. E

İtopya iade alır mı ?

Arkadaşlar mousem 2. Kez bozuldu diye itopyaya gönderdim. ilk bozulduğu zaman yenisini gönderdiler. Şuan yinemi yenisini gönderirler yoksa iade alabilirmiyim?
  12. E

Klasgame bakiye ne zaman gelir

Az once klasgamee 410 tl gönderdik. Onaylanıp gelmesi ne kadar surer ?
  13. E

Hepsi burada kargo süresi.

2 Gün once f310 aldık. Tahmini ne zaman gelir (çarsamba 8 gibi siparis ettik)
  14. E

Kargom hangi firma ile gelir ?

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-f310-4-tuslu-d-pad-ile-kablolu-gamepad-lacivert-p-HBV00000DWVBL?&wt_gl=cpc.6802-IT.dsa.camp21458349107adgr162378112537&gad_source=1&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAjwzIK1BhAuEiwAHQmU3hmNasvfme_X40nwtUX8d__vw0ZDUWnbGHk2AjlGslm-A_ST8Dcp4RoCqWIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds...
  15. E

Klasgame yeniden stok gelirmi ?

https://www.klasgame.com/valorant/valorant-points-vp/valorant-4400-vp Çok uygun değilmi ? Ne zaman stok gelir ?
  16. E

Valodrop mantıklımı ?

Soru başlıkta.
  17. E

Vektrondan itopyaya kargo süresi ?

Garantideki mouseyi vektron itopyaya gondercekmis onlarda bana. Tahmini ne zaman bana gelir ?
  18. E

İtopya mouse 3 haftadır garantide.

Arkadaşlar 3 hafta once mouse gonderdim. Daha vektronda işlemleri devam ediyormus. Ne zaman biter tahmini ?
  19. E

İtopya yanlış eposta.

Arkadaşlar merhabalar. 17 gündür garantide olan ürün için itopyayı aradım bana eposta adresime mail geliceğini soylediler. Bende hangi eposta gelicek diye soyledim. Bana soyledikleri eposta benim epostam değildi. Abimde olamaz çünkü bizle çok alakasız bir epostaydı. Bu durumda napabilirim...
  20. E

Kargo geldiğinde nasıl haber alabilirim ?

Merhabalar geçenlerde itopyaya kargo gönderdim. Ulaşınca hiçbir sms vesaire gelmedi. Evimin adresinide tam vermedim bilmiyorum diye. Şubeye gelince nasıl haberim olur ?
Geri