Arama sonuçları: *

1. metekr2828

Sizde kim haklı bu satışta?

Merhaba arkadaşlar bende ipad a219 tablet vardı 2 sene önce aldığım ve ben o zaman kullandığımda uygulamalar yine inmiyordu fakat safariden youtubeye giriyordu bende sonra hiç denemdim alıcı sorduğundada giriyor dedim ve satmak içinde dolaba koydum. Bi alıcı çıktı ve ürünü satın aldı bugünde...
  2. metekr2828

Yurtiçi kargo adresten alma

Merhaba yurtiçi kargo adresten almaya başvurdum. adresten almıyorlar diyenler var alınıyor mu itopyaya kargo göndericem kod verdiler para vermem gerekir mi ?
  3. metekr2828

Akbank 3 de secure numaramı değiştiremiyorum

Merhaba arkadaşlar akbank uygulamasından cıkıs yaptım giremiyorum eski numarama kod gidiyor ayarlardan değiştirmiştim ama olmamış demekki nasıl yapıcam atmden baktım olmadı giremiyorum hesabada bir şey alıcam müşteri hizmetleride yardımcı olmuyor nasıl bir sistem cep şifrem değişmiyor bu akbank...
  4. metekr2828

Trendyolun başka bugı bulundu

Merhaba arkadaşlar trendyolun %40 indirimle gelen başka bir bugu çıktı 😄 istiyene dmden veriyorum böylelikle 10 tane ürün bedavaya geldi arkadaşımla birlikte bulduk az sonra sizede vericez ben şuan şipariş geçiyorum sürekli uygulama çöktü nerdeyse bug üstüne bug çıkıyor
  5. metekr2828

Bu ssd ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar elimde 1 tb nvm2 m2 ssd var mart ayında falan aldım ve ihtiyacım yok artık kararsız kaldım 1.500 eder mi kaça satılır ? Sıfırı 1.600 tl itopyada daha pahalı 1.900 sizce kaç tl eder
  6. metekr2828

Sizce hangi mikrofonu almalıyım?

Merhaba arkadaşlar 1000 tl bütçem var sizce hangi mikrofonu almalıyım hangisinin ses kalitesi daha iyidir önerinizi yazabilirsiniz https://www.yonkamuzikmarket.com/midex-v5-rgb-set-usb-oyuncu-ve-yayinci-mikrofonu-condenser-studyo-kayit-gaming-tiktok-twitch-canli-yayin-discord-youtube...
  7. metekr2828

Ptt avmden bu mikrofon alınır mı?

Merhaba ptt avmden bu mikrofonu aldım kapıda ödeme var diye satıcısı alim gsm şikayet varda az şikayeti var sizce bu siteden bu mikrofon alınır mı? https://www.pttavm.com/bm800-profesyonel-studyo-youtuber-kayit-mikrofonu-p-336430127
  8. metekr2828

Yardım Laptop.com.tr güvenilir midir?

Merhaba bu siteden monitör almak istiyorum fakat güvenilir mi ilk defa gördüm bazıları gaminggen.tr nin yan markası diyor ama doğru mu bilmiyorum sizce alınır mı alınsa bile ölü piksel ışık sızması olursa monitör iade edilir mi? Alacağım monitör bu diğer sitelere göre en uygun burda...
Top Bottom