Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

Karda mıyım yoksa zararda mıyım?

Belki hatırlayan vardır 750 tl pazarama kuponum vardı ve bilgisayar için harcamak istiyordum, bu iki ürünü aldım, ikisi kuponla beraber 600 liraya gelmiş oldu. Ürünlerin çok yorumu ya da incelemesi olmadığı için biraz kumar gibi oldu bakıcaz artık :D Sizce bu iki ürünü 600 liraya almak karlı mı...
  2. -Mehmet-

Öneri Sizce Hangisi Almalıyım?

500 TL pazarama kuponum var, bende bu kuponu bilgisayarım için değerlendirmek istiyorum. 3 Ürün beğendim ama çok kararsız kaldım ve fikrinizi merak ediyorum, sizce hangisi alınır ? :D Bu ürünleri kullanmış olan biri varsa değerlendirirse sevinirim. 1. ürün bu ekranlı kulaklık, markası falan yok...
  3. -Mehmet-

Öneri Pazarama'dan ürün önerin

Pazarama hesabı açmıştım alt limitsiz 250 tl ve 150 tl kuponlar vermişler. Hazır kasım gelmişken bir şeyler alayım diyorum, bana 400 tl yi geçmeyecek şekilde her türlü eciş bücüş ürünü önerebilirsiniz :D Biraz dolaştım sayfada ama ürün bulmakta zorlandım, elektronik olur başka kategori olur her...
  4. -Mehmet-

TEMU Türkiye Deposunu Açtı !

Temu , yerelleştirme faaliyetleri kapsamında İstanbul da depo açtığını duyurdu ! Ödemeler yerel şirket üzerinden yapılacak ve müşteriler gümrük vergisine taabi olmayacak ! Temu , Türkiye operasyonlarını yönetecek yeni şirketini 19 Haziran dan itibaren faal hale getirdi. Şirket bu hamleyle...
  5. -Mehmet-

Amazon`a Farklı Sitelerden Alışveriş Yapma Özelliği Geliyor !

Amazon , yeni özelliği olan ``Benim İçin Satın Al`` servisini kullanıma sunmaya hazırlanıyor ! Söz konusu özellikle 3. Parti sitelere giriş yapmanıza gerek kalmadan Amazon üzerinden alışveriş yapabileceksiniz. Örneğin bir mouse alacaksınız ama bu ürün Amazon da satılmıyor , bu özellik sayesinde...
  6. -Mehmet-

Gaming Gen e Pulsar Ürünleri Gelmiş !👇

Gaming Gen e yeni Pulsar ürünleri gelmiş. İncelemek isterseniz👇 https://www.gaming.gen.tr/marka/pulsar/
  7. -Mehmet-

Pazarama , HB Premium Tarzı Plus Üyelik Çıkartmış !

Haberlere bakarken reklamı gözüme çarptı paylaşmak istedim. Hepsiburada Premium tarzı Plus üyelik çıkartmışlar :D İlk ay 1 TL , sonraki aylar 45 liraymış , yıllık alırsanız aylığı 29 a geliyor. Birde yanında D-Smart Go üyeliği de hediye ediliyor , kütüphanesini biraz inceledim , bir Blu Tv değil...
  8. -Mehmet-

Kasım İndirimlerinde Neler Aldınız ?

Kasım indirimlerinde neler aldınız yazın bakalım ? Taksitle masa alma planım vardı ama onu erteledim , monitörü de mecburiyetten aldım :D Aldığım ürünler : AJ159 APEX Mini Tornavida Seti Samsung T450 22 İnç İps monitör Next 4k Tv Box (vade farksız 9 taksit ile) 4 cilt manga (1 tanesi...
  9. -Mehmet-

🔥İndirim Kim Market Monster`lar da 1 Alana 1 Bedava !

Fiziksel Kim Marketler de Aynı Çeşit Monster Enerji içeceklerde 1 Alana 1 Bedava Kampanyası var. ! (online geçerli değildir) Çevrenizde Kim market varsa değerlendirebilirsiniz. Adet fiyatı 50 TL.
  10. -Mehmet-

🔥İndirim Kişiye Özel Metal Posterlerde 2 al 1 Öde !

Kişiye özel metal posterlerde 2 al 1 öde varmış. Sanırım normal tablolara göre çözünürlüğü ve keskinliği daha iyi oluyor. Bende param olursa almayı düşünüyorum. Buradan alışveriş yapıp deneyen var mı ? Kaliteleri iyi mi ? (almadan önce boyut seçimine dikkat ediniz) https://cavronart.com/
  11. -Mehmet-

🔥İndirim Koleksiyoner için 4784 Parça Lego Yıldız Destroyeri 69,896 TL

İmparatorluk Sınıfı Yıldız Destroyeri (4784 Parça) Uzunluğu 110 cm olması lazım , Peşin fiyatına 9 Taksit de varmış ilgilenen sert koleksiyonerler bakabilir :D...
  12. -Mehmet-

Öneri Hangi old spice deodorantları önerirsiniz ?

Daha önce hiç old spice kullanmadım indirim varken 2 tane alayım diyorum , bu 4 üründen hangi 2 tanesini önerirsiniz ? https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AS74CR4L9VVYI?ref=psp_pc_cart_collapse_cpi_t1&redirectAsin=B09W2S19BP&redirectMerchantId=A1UNQM1SR2CHM
  13. -Mehmet-

Prime Day de neler aldınız ?

Eveet Prime Day bu gece bitiyor neler aldınız bakalım :D Paylaştığım ürünlerden alan oldu mu ? Ben Planetary çizgi roman seti ve mangalarımın bazı devam ciltlerini aldım , birde hep paylaştığım garip kahveleri merak ettim onlardan da aldım ama makine de mi yapılıyor hiçbir fikrim yok su kaynatır...
  14. -Mehmet-

Hepsiburada.com ile yaşadığım REZİLLİK !

Herkese iyi günler arkadaşlar bugün size hepsiburada ile yaşadığım rezilliği anlatacağım :D 14 Haziran Cuma günü "Elitech" adlı satıcıdan Steam Random Key satın aldım sipariş 2 saat içinde teslim edilir yazıyordu ama tabii ki teslim edilmedi. Siparişi gece verdiğim için gün içinde teslim edilir...
  15. -Mehmet-

Öneri Bu tip uyku maskeleri alınır mı ?

Arkadaşlar bu tip ürünler alınır mı sizce ? Deneyen var mı ? Geceleri genelde koridorun ışığı açık oluyor hem ışığı kessin hem de uyurken müzik dinlemek kulağa hoş geliyor :D https://www.hepsiburada.com/uyku-kulakligi-bluetooth-kablosuz-muzik-spor-kafa-bandi-siyah-yurt-disindan-p-HBCV0000502N2K
Geri