Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Yardım Trendyol öğrencilere özel %10 indirimi nasıl kullanabilirim

Arkadaşlar bu indirimi nasıl kullanabilirim bir de lise öğrencisi için geçerli mi
  2. arda.wqqp

Pt.com.tr de lise öğrencisi indirimden faydalanabilir mi

Arkadaşlar muhtemelen daha sınıflar açıklanmadığı için e devlette öğrenci belgem gözükmüyor bu yüzden de kendim deneyemiyorum da bilgisi olan var mı lise öğrencisi olarak faydalanabilir miyim indirimden
  3. arda.wqqp

Liverpool 2007 formasını nereden bulabilirim

Arkadaşlar sizin forma alışverişi yaptığınız güvenilir bir yer falan varsa öneri verir misiniz bu formayı nereden bulurum çok güzel bir forma
  4. arda.wqqp

Kolay gelsin canlı destek hakkında

Arkadaşlar bu şirketin bir tane düzgün canlı desteği yok mu numarasını arıyorum robot çıkıyor whatsapptan yazıyorum onda da robot whatsappta bi şekil canlı destepe bağlanıyorum ama o daha da robot yani bu adamlar niye böyle hiç bi yolu yok mu gerçek bi insana ulaşmamın
  5. arda.wqqp

Bu ssd indirimlerle kaç tl olur ?

Arkadaşlar laptopumda m2 slotu olmadığı için sata ssd almam lazım ve şu an hdd kullanıyorum sizce bu ssd nasıl ve bu bahsedilen parolapara falan indirimleri ile kaç TL'ye düşer ? https://www.itopya.com/kioxia-exceria-480gb-sata-30-25-ssd-555mb-okuma-540mb-yazma_u10931
  6. arda.wqqp

🔥İndirim Axe 3 adet deodorant + 3 adet duş jeli 736 TL

Deodorant: https://www.trendyol.com/axe/erkek-sprey-deodorant-cherry-spritz-150-ml-black-vanilla-150-ml-emerald-sage-150-ml-p-899293469?boutiqueId=61&merchantId=378048 Duş jeli...
  7. arda.wqqp

Yardım Hepsiburada kupon kullanma hakkında

Hepsiburada da bir kaç gündür böyle bir kuponum var Ama hangi ürünlerde geçerli olduğu yazmıyor buna rağmen sepete eklediğim hiç bir üründe de kullanamıyorum böyle bir hata veriyor Bilen var mı bu kuponu hangi ürünlerde kullanabilirim?
  8. arda.wqqp

Aras kargo kargomu teslim etmiyor

sabah 10.50 de dağıtıma çıkmıştır diye mesaj geldi canlı takip linkine tıkladım 26 durak kaldı diyordu şu an saat 3 ama kargo hâlâ gelmedi hadi diyelim baska yerlere dağıtım yapiyor ama araç şubede gözüküyor ve hâlâ 26 durak kaldı diyor araç hiç hareket etmedi
  9. arda.wqqp

bu kargoyu subeden alabilir miyim

ptt yavas dagitima cikaracagi icin subeden almaya geldim öğle molasini unutmusum daha 20 dk var kapinin onunde bekliyorum hava cok sicak kargo bu aşamada bunu şuan verirler mi şubeden yoksa eve gideyim mi
  10. arda.wqqp

PTT Kargo Nilüfer PKIM şubesi

Arkadaşlar bu gün gece 12de aliexpressten aldigim klavyem bursa nilüfer ptt genel dagitim pkim e ulaştı gerçekten çok hizli geldi 7 8 gün oldu ama sıkıntı şu ki bu şube kargoyu teslim etmiyormus, baskasina teslim edebiliyormus, cok yavas getiriyormus (10 20 gün gibi) bu şubeden kargosj dağıtılıp...
Geri