Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

Yardım Havit Gamenote H2002E PRO Alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba bu kulaklığı 650 liraya almak istiyorum sizce nasıldır uygun mu alınır mı gamepower fujin pro kullanıyorum geçilir mi ?
  2. Otobuscu06

Yardım BİLGİSAYARIMI SATIYORUM ALICIYLA ANLAŞMAK ÜZEREYİM FİYAT NASIL ACİL YARDIM!!!

Arkadaşlar merhaba herkese sarı site üzerinden kasamı satıyorum özellikleri şunlardır: İntel i5 9400F Asus tuf h310m anakart Asus rog strix gtx 1660 super 6 gb 8 gb crucial ballistix ram 500 gb 2.5 inç ssd crucial RAMPAGE KASA + PSU (500w) Vatandan alındı kutu ve fatura var garanti maalesef...
  3. Otobuscu06

İyzico’da 300₺ param birikti ne alabilirim?

Arkadaşlar merhaba selam iyzicoda 300 lira param birikti 31 temmuzda silinecek neye harcıycam bilmiyorum şöyle iyzico ile alabileceğim kampanyalı ürünler varsa atar mısınız teşekkür ederim:)
  4. Otobuscu06

TEKNOSA 1.5 Aydır Paramı İade Etmiyor

arkadaşlar merhaba bazılarınız biliyordur forumda huawei kulaklık indirimi paylaşıldı teknosa üzerinden, ben bu kulaklığı yogunluktan dolayı ancak havale yöntemi ile alabildim. Bir kaç gün sonra siparisimi iptal ettiler (sanki ben goturup iade etmisim gibi gosterdiler) daha sonrasında ben...
  5. Otobuscu06

Yardım Bu Kaleci Eldivenleri Alınır mı?

https://www.adidas.com.tr/tr/copa-club-kaleci-eldiveni/JH3789.html arkadaşlar bu eldivenler alınır mı nasıldır?
  6. Otobuscu06

MACHENIKE Oyuncu Ekipmanları?

https://m.n11.com/arama?promotions=1914402 Arkadaşlar selam, bu markayı daha önce hiç duymamıştım. Sizce nasıl bir markadır, kullanan var mı? 1740827194 https://www.n11.com/urun/machenike-k500-pro-b94-kablolu-silver-switch-rgb-ingilizce-oyuncu-klavye-67673081?magaza=gamers-arena bu klavye alınır...
  7. Otobuscu06

İstanbul - Başakşehirden yola çıkan aras kargo yarın dağıtıma çıkar mı?

arkadaşlar merhaba ankara sincandayım aras kargo temu siparisimi getiriyor yârın dagıtıma yetisir mi?
  8. Otobuscu06

Yardım Yakında Dolandırılacağım Ne Yapmalıyım?

arkadaşlar merhaba sahibinden üzerinden ilana koymuş olsugum aj159 proyu 1600den satıyordum daha sonrasında whatsapptan birisi yazdı elden nakit almak istedigini söyledi 1300 e anlastık sizce adamın verdigi para sahte cıkabilir mi nasıl güvene alabilirim?
  9. Otobuscu06

1-2K Arası Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba max 2kya kadar kulakiçi bluetooth kulaklık önerir misiniz teşekkürler 1739291248 arkadaşlar hiç bir şekilde cevap alamıyorum lutfen yardımcı olun 2k bütçem var
  10. Otobuscu06

Yardım Trendyol kargom başka satıcı olarak gözüküyor

arkadaşlar merhaba trendyol satıcısından aldıgım urunum bugun kargoya verildi ancak satıcı kısmında p ile başlayan bir satıcı yazıyor ama ben ürünü trendyol satıcısından aldım? 1738593962 trendyolun resmi adı DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş ama burada gözüken farklı...
  11. Otobuscu06

Yardım Bu Ürünü Kimden Aldım?

arkadaşlar merhaba uzun zamandır sepetimde trendyol satıcısından eklemis oldugum bu urun duruyordu ve ben bu urunu satın aldım daha sonrasında siparislerim kısmından urunun uzerine tıkladıgımda farklı bir satıcı ve farklı bir fiyat yazıyor ama benim siparis bilgilerimde satıcı trendyol olarak...
  12. Otobuscu06

Steam Key Almak Satmak Mantıklı mı ?

arkadaşlar merhaba uzun süredir dusundugum bir konu olan steam random key alma satma işini sizlere danışmak istedim, örneğin 5 liraya key almak 10 liraya satmak bize para kazandırır mı
  13. Otobuscu06

Incehesap PS5 alınır mı?

arkadaşlar merhaba ilk defa incehesap kullanacagım ps5 slim 1 tb satın almak istiyorum buldugum en ucuz ve guvenilir satıcı incehesap idi ayrıca gta6 da oynayabilir miyim? 1737626181...
  14. Otobuscu06

Ucuz Yemek Nasıl Yerim?

Arkadaşlar merhaba şu anda kyk yurdunda kalıyorum karnım inanılmaz acıktı (kyk yemekleri sağolsun) fazla param yok ucuza yemek nasıl yiyebilirim?
  15. Otobuscu06

Yardım Spigen Ekran Koruyucu Almak Mantıklı mı ?

Arkadaşlar hepinize selam, iPhone 13 için ekran koruyucusu arayışındayım. plastik ve esnek olsun istemiyorum cam şeklinde istiyorum, daha önce hayalet ekran yaptırmıştım 400 TL'ye...
  16. Otobuscu06

Yardım HEPSİJET BU ÜRÜNÜ NE ZAMAN TESLİM EDER?

Arkadaşlar merhaba hepinize iyi günler dilerim hepsiburada dan 29 kasımda iphone 13 cihaz satın aldım ancak iade etmem gerekti ve iade işlemlerini başlattım hepsijet kargomu aldı ve kargo şu an nerede bilmiyorlar hepsiburadayı arıyorum daha teslim edilmedi şubede diyorlar hepsijeti arıyorum...
  17. Otobuscu06

Yardım Yeni Yılın İlk 3 Gününde iPhone 13'e Zam Gelir mi?

Arkadaşlar merhaba elimdeki sorunlu iphone 13 ü iade için bugun hepsijete teslim ettim paranın hesabıma yatması 3 ocak olarak gözüküyor, 3 ocakta yeni bir iphone 13 satın alacagım sizce fiyatlar ne kadar olur?? iphone 13 128 gb beyaz
  18. Otobuscu06

Yardım Kredi Kartı Kullanımı Hakkında Yardım!!

Arkadaşlar merhaba kredi kartıma 33500 tllik bir iade parası gelecek ve ben bu para hesabıma yatmadan 34500 tllik bir harcama yapacağım harcamayı yaptıktan sonra gelen 33500 tl bu harcamadan düşer mi?? Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
  19. Otobuscu06

Yardım Kredi Kartıma Gelen İadeyi Nasıl Kullanacağım?

Arkadaşlar merhaba iphone 13 cihazımı iadeye gönderdim 33500₺ye almıştım bu parayı kredi kartımdan ödedim şimdi 34400 tlden tekrar satın alacağım ama gelen iade parasını nasıl kullanabilirim teşekkür ederim
  20. Otobuscu06

Yardım Matkaptan Anlayan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Arkadaşlar merhaba daha yeni bosch marka gsb 180li matkap aldım, ve bu matkapa https://app.hb.biz/hNIxjlu72AX9 bu linkteki takımı almak istiyorum. Burdaki vidalama uçlarını matkapımda kullanabilr miyşm?
Geri