Arama sonuçları: *

1. L

Hangi beden almaliyim

Pantolon alacagim da bu beden olayini falan bi anlayamadim boyum 1.74 kilo 54 hangi beden almaliyim yani daha dogrusu siparis ettim ama dogru mu ettim bilmiyorum 29 beden aldim. Mankenin bedeni 32 idi manken 1.78 65 kilo umarim dogru almisimdir :D
  2. L

PTT KARGO TELEFONU PAKETLER MI

Birisi ankaradan orduya telefon gonderdi adam telefonu vermis oyle ptt kargo buna paketleme yapar mi?
  3. L

pckolik siparise yazdigim not

Siparis verirken not a boyle yazdim ama anlatmak istedigim kargo subesinden kendim alacagim, acaba yanlis anlarlar mi kendi bayiilerinden teslim alacagim gibi
  4. L

PCKOLIK GUVENILIR MI?

pckolikten mouse falan alacagim da normale nazaran bayagi ucuz guvenli mi? alisveris yapan var mi aranizda bu siteden
  5. L

SÜRAT KARGO 62TL KARGO ÜCRETİ

Beyler rampage comfort aldım 2. el olarak istanbuldan giresun a geldi dağıtıma çıktı bi kişi geldi kargomu getirdi 62tl ücreti var dedi ptt kargo da bile 1 kilo aşşağısı 20tl bu normal mi yoksa ordaki kişi beni mi dolandırdı?
  6. L

Wifi adaptör lerden hangisi daha iyi

https://ty.gl/zrzyy7t https://ty.gl/kfzky6jb Ürünlerden hangisi daha iyi yarın almayı planlıyorum laptopum için yeterli olacağını düşünüyorum.
  7. L

İTOPYA İADE YARDIM EDERMİSİNZ

Razer viper mini aldım sonradan kulaklık alasım geldi iade edecektim 250tlye almıştım ama tutar 202tl diyor ; iade edersem bana 202tlmi gelecek yoksa 247tl mi kargoda şu an daha ürün bana ulaşmadı hazır hemen ulaşmadan iade etmek istiyorum
  8. L

itopya sipariş iptali

itopya sipariş iptali yapacağım param direk gelirmi ürün kargoya dahi verilmedi razer viper aldım yalnız vatanda 229 tl sepete koyunca 210tlye iniyor kargoyla birlikte 220tl itopyadan aldım vatanda stok olmadığından 239 tl idi kargoyla birlikte 250tl oldu sizce iptal edip vatana stok...
  9. L

Neden kargo dağıtıma çıkmadı

Yurt içi ve MNG kargo dan kargom vardı dün gelmesi lazımdı şu an subedeler pazar olduğu için dağıtıma çıkmadı bugün çıkmaları lazımdı ama çıkmadılar normalde ettiğim siparişler sabah 9 gibi çıkıyorlardı dağıtıma 10 gibi elimde oluyordu hepsi. Yarınmi dağıtıma çıkacak sizce?
Top Bottom