Arama sonuçları: *

1. sc4rled

Epin Center güvenilir mi?

Arkadaşlar Epin Center'den Valorant Point almak istiyorum. Diğer sitelere göre daha ucuz olduğunu farkettim ama güvenilir mi değil mi bilemiyorum, aranızda hiç bu siteden alışveriş yapan var mı güvenilir midir?
  2. sc4rled

Teknobiyotik Kapıda Ödeme

Arkadaşlar Teknobiyotikten hazır bi sistem alıcaz. Montaj istedik aras kargoyla gönderecekler. Tahmini ne kadar sürede elimizde olur. İstanbuldan Ankaraya geliyor.
  3. sc4rled

İncehesap Kargo

İncehesaptan gaming gecesinden asus marka mouse almıştım fakat 3 gündür ödeme onaylandıda bekliyor. Sebebi ne olabilir?
  4. sc4rled

İncehesap Kargo Süresi

10 Nisanda gaming gecesinden aldığım Asus marka mouse´u 25 gündür göndermiyorlar.Geçen hafta aradığımızda haftaya pazartesi kargoya verilir denildi bizi oyaladılar.Bugün tekrar aradık ürünün iptali verilmiş.Neymiş efendim tekrar indirimde yakalarsanız alın vs vs.Kafalarına göre iş yapıyorlar.
  5. sc4rled

Aras Kargo Neden Böylesin?

10 Nisan cuma günü İncehesap Gaming gecesinden Asus marka mouse sipariş ettim. Ürün aras kargo denen firma ile getiriliyordu. Ayın 15´inde güya bizim evimize gelmiş ve biz yokmuşuz ama böyle bir şeyin olma ihtimali yok. Ben 1 aydır evden çıkmıyorum ve erkende kalkıyorum. Sonradan en yakın şubeye...
  6. sc4rled

ARAS KARGO

İncehesaptan sipariş vereli 1 hafta 2 gün oldu ama kargom hala şubede bekletiliyor. Adamları aradığımda da sürekli mesai saatleri dışındayız diyorlar. Ne yapmam lazım?
  7. sc4rled

Aras Kargo

Tam 1 hafta önce incehesaptan bi ürün almıştım.Ürün 1 haftadır hala elime ulaşmadı. Aras kargonun takip sisteminden bakıyorum da 3 gündür teslimat şubesinde bekliyor. Normal mi?
  8. sc4rled

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KARGOYA ETKİ EDİYOR MU?

Bugün gaming gecesinden bir adet mouse sipariş ettim fakat bir kaç saat sonra sokağa çıkma yasağı geldi. Kargolar iptal mi olacak yoksa dağıtım var mı?
  9. sc4rled

Yurtiçi Kargo

Kargom nerede butonuna tıklayınca (Sorguladığınız gönderi koduyla bir kargo bulunamadı.Lütfen gönderi kodunu kontrol ederek tekrar deneyiniz.) böyle bir hata çıkıyor sebebi nedir?
Geri