Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

Şikayetvar Destekleme Konusu - Forum Dayanışması

Merhabalar dostlar; Bildiğiniz üzere özellikle internet alışverişlerinde yaşadığımız mağduriyetlerin çözümünde "Şikayetvar" platformu önemli bir rol oynamakta. Müşteri temsilcileri ile görüşerek günler sürecek ve saatlerimizi alacak çözüm sürecini, bu site sayesinde birkaç paragraf yazı yazarak...
  2. Yasin Çelik

Hepsiburada'dan Aldığım Airdots Çakma Geldi!

Merhabalar dostlar, Bugün beni kahkaya boğan bir olay yaşadım. Piyasada çok fazla çakması olduğunu bildiğimiz Xiaomi Redmi Airdots kulaklığı sipariş verdim. Hepsiburada'dan almıştım ve satıcının ismi "İste Senin Olsun" idi. 'Hepsiburada' satıcısı hariç çoğu satıcı çakma gönderdiğinden, yeni...
  3. Yasin Çelik

JD 712 ile Bilgisayar takas etmeye değer mi?

Başlıkta bir hata yok, aynen okuduğunuz gibi. Sıfır kutusunda 250TL'den sattığım kulaklığa bir takas teklifi geldi. Aşağıda özellikleri bulunan bilgisayar ile takas etmek istiyor bir dostumuz. Bilgisayar eski ancak çalışır durumda. Al-sat yaptığım için bilgisayarı da ufak bir modifiye edip...
  4. Yasin Çelik

🔥İndirim 2x8 16GB RAM 300TL

Arkadaşlar bugün Letgo'da güzel bir ilan yakaladım. Birkaç gün önce fiyatı 450TL'ydi, az önce satıcı fiyatı 300TL'ye çekti. RAM kolay kolay bozulan bir bileşen de değil zaten, sorun çıkacağını sanmam. RAM'ler Corsair'in LPX RAM'leri ancak 300TL fiyata alınır. Tek kanal 8GB'lık bir RAM...
  5. Yasin Çelik

Kumandalı RGB Ampul alınır mı?

Merhabalar dostlar; Odamda lamba olarak kullanmak üzre aşağıya linkini bıraktığım, 'Ledolet' marka kumandalı RGB Ampul'u almayı düşünüyorum. Sizce bu ampul alınır mı, nasıl bir üründür? Kullanan varsa da deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ürün linki; https://ty.gl/2a4zlfvr
  6. Yasin Çelik

İncehesap'tan Alabileceğim En Ucuz Ürün Nedir?

Arkadaşlar bu gece 149TL'ye düşecek olan kulaklığı almayı hedefliyorum. Ancak 150TL üzeri alışverişe kargo bedava olduğundan 10TL kargo ödemektense, 10TL'den ucuz herhangi bir ürün almak daha mantıklı geldi. Sizlerden ricam -ne olduğu önemsiz- incehesap'tan alabileceğim en ucuz ürünü benimle...
  7. Yasin Çelik

BABURTECH Güvenilir midir?

Arkadaşlar uzaktan eğitim döneminde kullanmak amacıyla eski laptop'umu hayata döndürmek istiyorum. Lenovo G505 Laptop'um için de LA-9912P model anakart almam gerekmekte. Aliepxress'te 300-400TL bandına buldum ancak vergi ile pahalıya geliyor. BABURTECH isimli Türk sitesinde ise 300TL'ye...
  8. Yasin Çelik

Öneri 8TL'ye Klavye Bilek Desteği

Gamepower Saber RGB kullanıyorum ve bilek desteği olup olmamasını pek önemsemesem de neden olmasın dedim. Bunun için araştırma yaparken Vatan Bilgisayar'da 8TL'ye bir bilek desteği buldum. Gayet de güzele benzeyen bir ürün. Normalde internet fiyatı 30-40tl olan bu ürün Vatan Computer'da 8TL'ye...
  9. Yasin Çelik

PlayStation 5 Vergi Oranları

Biliyorsunuz arkadaşlar bugün PS5 tanıtıldı. Türkiye'de satın almak isteyenler için alınacak vergiler aşağıdaki resimde bulunuyor. Son fiyata satıcı kârları dahil değildir. Bir de bu fiyat 30 Eylül tarihine kadar geçerli. Sonrasında bir aksilik olmazsa %50 vergi olayı kaldırılacak.
  10. Yasin Çelik

[Rehber] İncehesap Gaming Gecesi Ürünlerinin Değerlendirmesi- 29 Mayıs

İncehesap Gaming Gecesi'nde bu hafta çok fazla ürün uygun fiyatlardan satışa sunulacak. Bu ürünlerin bazıları sorunlu yada yeni modelleri çıktığından eski durumuna düştüğü için stokta kalan ürünler. Bu rehberimde incehesap gaming gecesinde alınmaması gereken ürünleri sizler için yazacağım...
Top Bottom