Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Bilgisayarımı ne kadara satabilirim 4060ti 16gb

arkadaşlar selamlar bilgisayarımı bu senenin nisan başında almıştım. açıkçası sistem yetersiz geldiği için satıp 4070s ya da 7800xt sisteme geçmeyi düşünüyorum. ikinci elde ne kadara satabilirim? parçaların garantisi 1 buçuk sene civarı var herhangi bir sorun yok...
  2. F

Yardım iade değişim seçimi itopya

merhabalar elimde gigabyte g24f-2 monitörü vardı. ürünü servise yolladım panel arızası veriyordu büyük ihtimalle değişim kararı çıkacak. ben bu sırada fazladan bi monitör aldım. ürünü değişim yerine para iadesi seçme şansım var mıdır? ürün şu anda yetkili serviste karar henüz çıkmadı. yoksa...
  3. F

Öneri kazanlı ütü önerisi yapar mısınız

herkese merhaba evimdeki ütü bozuldu. ailem de kazanlı ütü almak istiyor. konu hakkında hiçbir bilgimiz yok. kazanlı ütü önerisi olan paylaşabilir mi? bütçe maks 6-7k olacak. ikinci ele de yönelebilirim. şimdiden teşekkürler
  4. F

Yardım laptop satarken nelere dikkat etmeliyim

arkadaşlar merhaba. yakın zamanda laptopumu satacağım. sattıktan sonra sıkıntı çıkmaması için nasıl bir sözleşme falan yapmalıyım yardımcı olur musunuz? ilk defa bu kadar yüksek fiyatlı bir şey satacağım sattıktan sonra adamla uğraşmak istemiyorum.
Top Bottom