Arama sonuçları: *

1. VeVx

Bu sistem f/p nasıl?

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-9700x-gigabyte-geforce-rtx-5070-ti-eagle-gigabyte-b650-eagle-ax-32gb-ddr5-1tb/ Bu sistem f/p nasıl? almaya değer mi?
  2. VeVx

Maks 30-35k gri buzdolabı önerisi

Arkadaşlar kısmetse eve gireceğim de. Başlıkta belirttiğim gibi maks 30-35k ya gri buzdolabı arıyorum. En geniş 90cm olabilir. F/P beğenilen bilindik bir ürün olursa çok sevinirim. Bu piyasayı hiç bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse harika olur. Şimdiden teşekkür ederim elinize sağlık.
  3. VeVx

Öneri Sizce hangi tek taş yüzük ve neden?

Arkadaşlar eşime alacağım da sizce hangisi ve neden? Biraz araştırma yaptım ve eledim bunlar kaldı ama başka öneriniz olursa o da olabilir. Bütçem max 27 k ama size göre iyi gördüğünüz varsa başka önerilere de açığım. Şimdiden teşekkürler. 1. seçenek...
  4. VeVx

Yurdumuzun ikinci el ile imtihanı xD

Arkadaşlar ben canım sıkıldıkça girip kendi sistemime uygun bilgisayar sistemlerine ikinci elden bakmayı seven biriyim. Benim gibi insanlar mutlaka vardır diye düşünüyorum. Böyle insanları gördükçe siz neler düşünüyorsunuz yazabilir misiniz? Dün Vatan bilgisayarda indirimde asus prime 9070xt 30...
  5. VeVx

Amazon alışveriş kırık geldi iade kabul etmiyor.

Amazondan alışveriş yaptım 2 tane bayram çikolatası ve 1 tane nutella aldım. Bu kargoyu kağıt zarfa koymuşlar. Elime alır almaz anladım nutella içinde tuz buz olmuş. İade etmeye çalıştım kabul etmiyor ne yapmalıyım? Önerileriniz nelerdir?
Geri