Arama sonuçları: *

1. Reload

BAUHAUS güvenilir site midir?

Daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan var mı güvenilir bir sitemidir
  2. Reload

18 bin tl bütçe ile sistem önerisi yapabilir misiniz?

18 bin maks bütçe var çok güçlü olmasına gerek yok toplama hazır 2. El her tavsiyeye açığım lol cs valo gibi oyunlar oynanacak genel olarak şimdiden teşekkür ederim
  3. Reload

Sarı site para güvende mantığı nedir

sarı sitede param güvende olayları dönüyor bu nedir nasıl oluyor biz ürünü satın alıp sastıcı ürünü göndermezse ne oluyor bilen arkadaşlar açıklayabilir mi
  4. Reload

2. Elden bu sistem tahmini ne kadara alınır

Böyle bi sistem var ikinci el de siz olsanız ne kadar verirsiniz
  5. Reload

20 BİN BÜTÇE PC ÖNERİSİ GEREKİYOR

Sizce beklemeli miyim biraz daha vade farksız olması tercihen ama uygun fiyatlıysa taksitli fiyatı bile uygun olursa öyle de alabilirim 20 bin bütçe var 24 e kadar çıkarım tavsiyelerinize açığım iyi günler dilerim
  6. Reload

TAKSİT OLAYLARI NASIL OLUYOR BİLEN ANLATABİLİR Mİ?

Bilgisayar almayı düşünüyorum taksit yapmak istiyorum ama sistem nasıl çalışıyor bilmiyorum taksit yapınca birde fiyat artıyor fiyat artmadan olmuyor mu onu da bilmiyorum yani taksit ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum beni detaylı bilgilendirebilir misiniz ?
  7. Reload

23 24K BÜTÇE İLE HAZIR SİSTEM GEREK

Genel olarak fp olarak çok iyi ddr5 tercihen ekran kartı çok önemli değil valo tarzı oyunlar oynuyorum zaten ddr5 bu yüzden çok iyi olur hemde ileri dönük olur ama çok iyi fiyata ddr4 vardır ona da kabulüm elinizde link vs varsa atarsanız çok memnun olurum teşekkürler
  8. Reload

İnce hesap gaming gecesi fiyatı şişiriyor olabilir mi?

Arkadaşlar gaming gecesinde bi 3060 sistem var hani pahalı bir sistem olmaması gerek gaming gecesinden önce fiyatları şişirip daha sonra sanki çok indirim yapmış gibi gösteriyor olabilirler mi ?
  9. Reload

2. El internet kafe bilgisayarı alınır mı

11 bin tl fiyata r5600 rx5700xt sistem var alınacak bir risk midir ?
  10. Reload

3060 ti sistem 19500 tl

Facebook üzerinde 19 500 tl den (pazarlık yapılabilir) r5600 3060 ti 8 gb sistem satılıyor kule tipi soğutucu da var fp olarak güzel bir sistem gibi geldi ilgilenenler bakabilir Aliağa tarafonda ekran kartı biraz şüphelendiriyor onun dışında bu fiyata güzel gibi sizde fikirlerinizi...
  11. Reload

Eğer mantıklıysa alabilirim bu parçaları

https://www.itopya.com/rampage-km-gx7-fitment-rainbow-usb-beyaz-gaming-combo-setgaming-klavyemousekulaklik_u24115 Böyle mouse pad mouse Klavye kulaklık dahil 1600 tl diyor mantıklı mı sizce
  12. Reload

Bu sistem bu para verilir mi

https://www.facebook.com/share/pdgGzUhBUQ4c2ytD/?mibextid=kL3p88 Sizce bu sisteme bu para nasıl heriey dahil
  13. Reload

Samsung watch 4 classic mi watch 6 classic mi

Aralarında 2 bin TL fark var yeni nesil almak için 2 k değer mi ikisi arasında kararsız kaldım o 2k farka değerse daha iyiyse watch 6 classic alacağım
  14. Reload

Samsung watch 4 classic mi watch 6 classic mi

Watch 4 classic 4700 watch 6 classic 6700 tl bandında sizce bu 2 bin TL'ye değecek fark var mı aralarında siz olsanız hangisini alırsınız her ikisini de kullanan birisi var mı daha yardımcı olabilmesi açısından kararsız kaldım watch 6 yeni watch 4 eski nesil hani yeni nesil diye 2k daha verip...
  15. Reload

maks 27 bin tl sistem lazım parasını hakeden

zorlayarak 27 bin tl çıkaracağım daha üste çıkamam bu fiyat bandında mantıklı sistem varsa atabilirmisiniz eğer örnek veriyorum 25.700 e bi sistem 27.600 falan bi sistem var 27.600 olan çok daha iyiyse o şekilde de atabilirsimiz ama çok da açılamam bu paralara da borç ile çıkacağım
  16. Reload

2. El sistem bu fiyata alınır mı

EKRAN KARTI: ASUS TUF GAMİNG 3060 12 GB İŞLEMCİ: RYZEN 5 5600X ANAKART: MSI MA6 B550 M WİFİ SSD : SAMSUNG 970 EVO PLUS XP9 540G 512 GB COOLER MASTER SIVI SOĞUTMA AOC 27 İNCH 240HZ MONİTÖR LOGİTECH G733 KABLOSUZ KULAKLIK LOGİTECH G30S KABLOSUZ MOUSE GAMETECH ARCHON S 6 FANLI KASA 2...
  17. Reload

0 ürünlerde sorun çıkar mı

İnternet üzerinden 0 ürün sipariş ettiğimde çalışmama vs gibi bi ihtimal var mıdır hiç böyle bir olay yaşayanınız oldu mu Diğer bir konu kutusuz fansız 5600 işlemci alacağım sıkıntı çıkma olasılığı var mı bozuk gelme olayı vs
  18. Reload

2. El herhangi donanım aldıktan sonra direk pc takmalı mıyım

2. El donanım parçaları aldıktan sonra direk pc içine monte edeyim mi yoksa işlemci ekran kartı vs için temizlik güncelleme vs yapılması gerekiyor mu eski sahibi kullanmış olacak ya kendi kendini sıfırlar mı kendimi de tam ifade edemiyorum ama parçaları aldıktan sonra direk taksam açsam sorun...
Top Bottom