Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Ulugames Siparişi DHL Teslimat Süresi

dostlar merhaba ulugamesde bir adet mouspad aldım perşembe gunu bugun kargoya verildi dhl ye istanbul içindeyim normalda diger kargolar tek gunde getiriyor ama daha once boyle ulugamesden bişe soyleip dhl ile ertesi gun gelen oldumu yoksa pazartesiyemı aksar
  2. Eymenzz

Temu paketi hakkında yardım

Dostlar temudan bu anahtarlık buldum şimdi anlayamadım ben sepette ödemeye gidince benden ne TC istiyo nede gümrük parası istiyor duyduğuma göre yavaş yavaş açılmaya. Baslamis temu yd alışverişleri ama ben bu ürünü söyledikten sonra benden gümrukte bir para Alınır mı? veya bu ürün yurt içi...
  3. Eymenzz

Discord nitro hala alınır mı?

dostlar merhaba discordan nitro almak istiyorum 100 tl biliyorsunuz erişim engelide var goodbydpi ile yinede nitro alabilirmiyim alırsam bir sorun cıkarmı
  4. Eymenzz

Aras kargo teslimat sorunu

Dostlar merhaba temu siparisim Aras kargoya verildi sabah saat 11 de dağıtıma çıktı yaklaşık 2 saat öncede mesaj geldi bu arada 2 saat içinde kapinizdayiz diye baktığımda teslimat saati 18.00-20.00 diyor şimdi kontrol ettim yeni güncelleme gelmiş varış transfer şubesinden dağıtım şubesine...
  5. Eymenzz

Hepsiburada premıum avantajları

dostlar az once hepsiburadan arandım aktif sekilde sipariş verdigim için ve kasım indirimleride yaklastıgı için beni premıum davet davet ettiler ayrıca hesabada 500 adet kupon tanımlandı aralarında yuzde 50 ler ve 20 lerde var galiba birde artık pazar günleride teslimat yapıyorlarmıs aktif...
  6. Eymenzz

Hepsijet kargo gecikmesi

Merhaba Hepsiburadadan bir sipariş verdim aynı gün kapında tarzında ama bir gecikme oldu dağıtma çıktı kurye arkadaş aradı yollarin kapalı olduğunu söyledi yarın öğlene kadar getiricem dedi Hepsiburada birşeyler diyor hepsijet de aynı dsha önce böyle bir durum yaşayan varmı
  7. Eymenzz

Kargom hangi tarihte gelir

Merhaba dostlar bir siparişim var Hepsiburada aldım teslimatı 5 Eylül cuma diyor bugün Aras kargoya verildi onlarda 4 Eylül Perşembe diyor sizce hangisi doğru bugün gelirmi yani assagiya kargo şirketinin görsellerini bırakıyorum
  8. Eymenzz

Valorant vp alırken hata alıyorum

dostlar valoranta vp almayı denerken hata alıyorum kartı sildim en bastan ekledim falan filan olmuyor yinede sizdede oylemi sıkıntı bendemi yoksa oyundamı bir problem var acaba kart kullanıma acık yeterli bakiyeside var
  9. Eymenzz

Kolay gelsin adres degisikligi hakkında bilgi

dostlar merhaba amazondan aynı gun teslimatlı bir sipris soyledim urun adres degişiklihi için amazon destek ile konustum ama adres degisirse yarın gelir dedi bende beklemedim urun dagıtıma cıktıgında kolay gelsin uzerinden adresi degiştirsem yine aynı gun gelirmi 2 adres arası cok vark yok biri...
  10. Eymenzz

Amazon siparişim iptal oldu neden

Dostlar merhaba az önce amazondan babamın kartı ile Süpürge ve ütü sipariş ettik Amazon siparişi iptal etti anlamadım nedenini kart harcamalarinda sadece süpürgenin parası previzyonda gözüküyor neden iptal ettiler sizce
  11. Eymenzz

Bu termoslae Alınır mı?

Dostlar bu termostlar Alınır mı? evde çay kahve için kullanırım dükkandada kullanırım ara sıra o kdr
  12. Eymenzz

Amazon kargom bu saatten sora yetisirmi

dostlar merhaba sabah 11 de amazondan bir siparis verdim bugun kapında kargo suanda son teslim istasonunda gelirmi bugun kolay gelsinle geliyo
  13. Eymenzz

Amazon iadem hakkında yardim

Dostlar amazondan bir ürünü hazırlanma esnasında iade ettim sonra tekrar aynı ürünü söyledim ama Amazon parayı çekmemiş karttan acaba iade gelmiyecekte iade parasıyla mi aldı ürünün parasını böyle bir durum yaşıyan varmi varsa yardımcı olabilir misiniz
  14. Eymenzz

Amazon siparişim için yardim

Dostlar merhaba Amazon üzerinden mouse sipariş edicegim Amazon prime var bugün söylesem ayın 12 sinde geliyor bugün söylesem yarın gelirmi yani bayramdanmi ileri atıyor yada yarın söylesem 11 inde gelirmi prime ile yarın kapinda
  15. Eymenzz

Amazon iptal edilen siparişlerim için yardım

merhaba dostlar sabah amazondan iş bankası ile bir şiparis verdimaz oncede garanti kartıyla bir şipariş verdim ama bir anda amazon beni hesaptan attı gorseldeki hatayı verdim hesaba girdim sonra amazon temsilcisi durumu izah etti ama verdigim 2 urunde iptal oldu ben ekiplere haber verdim dedi...
  16. Eymenzz

Dostlar amazondan. bir şey alicagim Çarşamba gelir diyo ekstra para verip yarın gelme secenegide yok Amazon prime alsam İstanbul merkeze yarın gelir seçeneği cikarmi
  17. Eymenzz

Bu dik durma korsesini kullanan varmı

dostlar bu urunu kullanan varmı nasıl sizce
  18. Eymenzz

Amozon prime hakki da yardim

Merhaba az önce kartımdan para olduğunu sanıp amazon prime aldim amazon parayı sonra çektiği için hemen kabul oldu prime ama kartımda para olmadığı için birsey çekemedi amazon fakat beni şuan hala prime gösteriyor kargo fln ücretsiz böyle iken bir sipariş versem sorun olurmu
  19. Eymenzz

Amazon iptal olan siparişim için yardım

dostlar merhaba sabah saat 9 gibi fan sipariş ettim amazondan yanlısıkla kapanan ininal kartımı secmişim zaten ininal kapalı işlem yeni kartı girtmeden basarılı olunca oyle fark ettim sonra hemen iptal edip papara kartımla yeni şipariş verdim bir sorun olurmu sizce nasıl kapanan bir karttan...
  20. Eymenzz

Merhaba amozondan soğutucu aldım yatin gelicek birde MNG kargododan bakayım detaylarına dedim fakat ürün gümrükten geçecek falan diyor bir hatamı bu
Geri