20k civari bir butce var kaliteli hizli bir televizyon ariyorum onerileriniz neler aklimda şuan bu model var
https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-tcl-55v6c-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-google-smart-led-tv-fiyati,1232422532.html
Ders calisirken kullanmak icin sandalye ariyorum boyum 1.95 fazla bir beklentim yok sadece elimde kalmasin 1.5 civari olabilir illa bu derseniz ustunede cikabilirim tesekkurler
Bisiklet önerisi verirmisiniz elektiriklilerden vaz gectim sportif dayanikli bir bisiklet istiyorum 1.94 90 kiloyum kucuk durmasin ne onerirsiniz butce 20 civarı antalya merkezde yasiyorum
Fat bike tarzı değil sportif elektirikli bisiklet ariyorum 30k ya kadar butce var ustune anca cok farkedicek olursa cikarim boy 1.94 yokuslari rahat ciksin hizlanmasi iyi oldun ne onerirsiniz
1.95 boyum var ortalama elektrikli sportif bisiklet arıyorum sehir ici kulanımı daha fazla olacak ortalama bir butcem var ne onerebilirmisiniz su modeli begendim simdilik onerilere acıgım nasıldır
ape ryder buffalo gibi
Ortalam bir butcede cuzdan ariyorum dayanikli olmasi ve kullanisli olmasi onemli , daha cok kucuk olmasini tercih ederim deri olmasina gerek yok kullandiginiz begendiginiz varsa onerebilirmisinix
Beyaz ayakkabı arıyorum nike tn tarzı modelleri seviyorum ama cok pahalo ayak numaram 46 47 civarı
ne onerebilirsiniz bu modele benzer butcem 2 2.5 civarı