Arama sonuçları: *

1. lyiafpsz

1500-2000 lira arasi tras makinesi önerisi

Merhabalar 1.5 2k arası bir traş makinesi önerisi istiyorum çoğunlukla sakal icin kullanılacak. Tesekkurler.
  2. lyiafpsz

25-30k civarı klima önerisi

Merhaba arkadaşlar 25 30 bin lira arası veya aşağısı fiyatta klima önerisi istiyorum. 12 lik olsa bile yeterli salona takacağız sanırsam oda 25 metrekare civarıydı. teşekkür ederim şimdiden
  3. lyiafpsz

Samsung watch 6 classic mi yoksa watch 7 mi

Merhaba dostlar aklımda iki tane akıllı saat markası vardı biri Huawei biri Samsung Başta Huawei almak istiyordum ama özellikleri bir tık yetersiz geldi. Samsung a yöneldim şimdi watch 7 mi yoksa watch 6 classic mi almalıyım? Kullananlarin yorumlarını alabilir miyim
  4. lyiafpsz

5000tl ye kadar akıllı saat önerisi

merhaba dostlar herkese iyi forumlar öncelikle. bir akıllı saat almak istiyorum ama bu konuda pek bilgim yok. sizlerden 5000tl civarında bir akıllı saat önerisi istiyorum kriterim yok bilgim olmadığı için. ama yani böyle ekranındaki geçişlerde kasma donma vb yaşamayayım. Huawei watch gt serisine...
  5. lyiafpsz

En iyi erkek parfüm önerileri

Merhaba dostlar. Bir parfüm almak istiyorum kalıcı olsun kış için uygun olsun. Kör alım olucak büyük ihtimalle sizlere güveniyorum.
  6. lyiafpsz

Öneri Asagida linkteki televizyon alınır mı

Merhaba arkadaşlar bir televizyon almaya karar verdik içinde özellikleri tam olsun istiyoruz ekran büyüklüğü 50 55 inç olsun istiyoruz Beko olsa daha iyi olur. Bu linkteki televizyonu bulduk sizce Alınır mı? acil cevaplarsanizn mutlu olurum...
  7. lyiafpsz

20-25 k bandında TV önerisi

Merhaba arkadaşlar 25k civarında bir televizyon önerisi istiyorum çok kriter yok. İnternete bağlansın ytb Netflix falan birde bir tık büyük olsun teşekkürler
  8. lyiafpsz

Bu av bayii güvenilir mii‼️

Merhaba arkadaşlar havali tabancam var ona oksijen tüpü alacağım güzel bir kampanya buldum ama siteyi ilk defa görüyorum acaba güvenilir mi ? https://www.kolayav.com/urun/12-gr-co2-tup-15-adet-4-5-mm-bb-mermi-750-adet-hediyeli
  9. lyiafpsz

max 10k civarı televizyon önerisi

Merhaba arkadaşlar en fazla böyle 10 bin civarı televizyon önerisi istiyorum
  10. lyiafpsz

2500 TL'ye alınabilicek en iyi ürün

merhaba arkadaşlar 2500 liraya alabileceğim en güzel ürünü istiyorum hangi kategori olursa olsun farketmez 2500 lirayı iyi değerlendireyim yani
  11. lyiafpsz

Öneri Max 15k vr gözlük onerisi

Merhaba arkadaşlar en fazla 15-16 civarı sanal gerçeklik gözlüğü istiyorum önerisi olan varsa verebilirmi
Geri