Arama sonuçları: *

1. misfit

ANC Kulaklık Önerisi

Maalesef spor salonunda Anker Liberty 4nc kulaklığımı sağ teki ve kutusuyla birlike kaybettim. Çok severek kullanıyordum, ses kalitesi ve gürültü engellemesini de çok beğeniyordum. Aynı seviyede 3000TL’yi aşmadan bir kulak içi kulaklık önerebilir misiniz?
  2. misfit

4000TL Airfryer Önerisi

5-6Lt civarında Airfryer arıyorum. Aklımda Philips'in aşağıdaki bu modeli var. Başka önereceğiniz modeller var mıdır? Mümkünse bilindik marka olsun...
  3. misfit

15K Televizyon Önerisi

4K 50-55"+ bir 4K televizyon arıyorum. Piyasayı hiç bilmediğim için 15K'lık bir bütçe belirledim, 1-2K oynayabilir. TCL'in modelleri gözüme çarptı, ne derece kalitelidir bilmiyorum.
  4. misfit

5000TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

3500-5000K arası güzel bir oyuncu koltuğu arıyorum. Geçen yıl idarelik ofis koltuğu almıştım ama oda yavaştan dökülmeye başladı. Neler önerirsiniz?
  5. misfit

400TL TWS Kulaklık Önerisi

400-500 bandında kulak içi tws kulaklık arıyorum. Şu anda Motorola Vervebuds 100 modelini kullanıyorum, sol kulak cebimdeyken mürekkep patladı ve kulaklıktan çok çok az ses geliyor. Aklımda Redmi Buds 3 Lite vardı fakat kullanan arkadaşım sesin Airdots modelinden bile az olduğunu söyledi. Neler...
  6. misfit

Armut Koltuk Önerisi

Odayı yenilediğim için odamdaki uzun koltuğu satma kararı aldım. Onun yerine oturup uzanabileceğim küçük bir koltuk arıyorum. Aklımda puf/armut koltuk var, sizler neler önerirsiniz? Bütçe 500'ü aşmaması taraftarıyım. https://www.trendyol.com/pufumo/gri-aktif-armut-koltuk-p-7079539
  7. misfit

Çözüldü✓ DFS Bilgisayar güvenilir mi? RX 6600 XT

Yüksek ihtimal bugün siparişini vereceğim. Akakçe'den baktığımda en ucuz fiyat bu olarak gözüküyor, daha önce ismini duymuştum ama emin olamadım. Sapphire'in RX 6600 XT modelini alacağım...
  8. misfit

CAT6 Kablo Önerisi - 25Metre

Bağlantımda herhangi bir problem olmamasına rağmen özellikle oyunlarda çok fazla ping sıkıntısı yaşamaya başladım. Router'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten CAT6 kablo arıyorum, neler önerirsiniz? Kablo piyasasını bilmediğim için net bir bütçe söyleyemiyorum. 100TL'nin altı varsa...
  9. misfit

500-600TL Koltuk Önerisi

Bütçem 500-600 civarı, çok fazla aşmadığı sürece sıkıntı yok. PC başında otururken rahat hissettirebilecek (özellikle belimi) ve kolaylıkla hareket edebileceğim kaliteli bir koltuk arıyorum. İstediğim oyuncu koltuğu değil, normal bir ofis koltuğu istiyorum.
Geri