Arama sonuçları: *

1. AMYG

Al-Satıcılar - Platformcularla Çalışıyor.

Tecrübelerinizi yazabilirsiniz. Bugün büyük bir Tedarikçi ile (biz öyle sanıyormuşuz) çalışan alsatçıya ürün verdim. Bana gelen para alsatçıdan değil direk satıcıdan gelince dedim ee hani bunlar tedarik ediyorlardı? Özellikle işlemci ram ve ssd özelinde tekel kurmuşlar ikinci el ürün ve kapalı...
  2. AMYG

🔥İndirim Zoko Amiral 2150TL n11 !

Normalde sıcak fırsatlara açacaktım ancak çok sıcak değil diye buraya öneri olarak ekliyorum. 2.el alınacağına bunu almak mantıklı olabilir 4 fanlar geliyor. Kullanan arkadaşlar yönlendirirse verimli olur. Sepette 200 TL kupon var. n11'den Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli...
  3. AMYG

Öneri Sisteme fiyat belirleme ve config konseptler konusunda yardım

MSI X870E TOMAHAWK WİFİ PZ Ryzen 7 9800x3d Corsair Vengeance Silver Serisi 48GB 8200 Mts CL 40 (6000 mts cl28 çalıştırıyorum) Kioxia Exceria PLUS G3 1TB Lian Li Edge 850w 80+ Platinum Lian Li 011 Vision Compact White Lian Li Universal Screen 8.8" Turzx 4.6" Akıllı Ekran Lian Li Dikey Gpu...
  4. AMYG

Hangi 2. El platformlarını kullanıyorsunuz?

Merhaba forumdaşlar, merak ettiğim bir kaç soru var sizlere danışmak istedim. Belki küçük belki büyük bir konu olur bilmiyorum. ben öncelikle hangi 2.el sitelerini kullandığınızı neden kullandığınızı? Satıcı iseniz diğerlerini kullanmama sebeplerini merak ediyorum. Bir de yerel 2. El pazarların...
Geri