Arama sonuçları: *

1. Edmond_Dantes

2. el sistemlerinizi ortalama ne kadar sürede satıyorsunuz?

Selam dostlar masaüstü ve laptop olarak sistem satanlara sorum var ortalama ne kadar sürede sisteminiz elinizden çıkıyor? Sattığınız sistemi ve ne kadar sürede sattığınızı yazarsanız sevinirim. Merak ettim alıcı çok var mı diye.
  2. Edmond_Dantes

Kamp Sandalyesi ve plaj Şemsiyesi önerisi

Kamp sandalyesi lazım yalnız sağlam olsun. dandikler var en ufak rüzgarda uçuyor, 40 kilo biri oturunca kırılanlar falan olmasın nolursunuz. Kaliteli olsun.
  3. Edmond_Dantes

BEYMEN’den teknolojik ürün alan var mı? Satış sonrası desteği nasıl?

Selamlar Beymenden bu şekilde alışveriş yapan varsa bir sorum olacak. İade vs gibi durumlarda nasıllar? Aldık, ürün beklediğimiz gibi çıkmadı. İade kabul ediyorlar mı?
  4. Edmond_Dantes

Duvar panosu önerisi

Duvar panosu kullananlar memnun musunuz hangi ürünü önerirsiniz? Kullanan varsa sizden ricam panoyu fotosunu da atarsanız harika olur. Kulaklığı, oyun kolunu klavyeyi falan koyarım diye düşündüm. IKEA nın SKADIS ürününü buldum iyi midir sizce?
  5. Edmond_Dantes

Klassegear TROY kart geçiyor mu

İyi akşamlar, parolapara ile mousepad almayı düşünüyorum şu mousepadi. Troy kart geçiyor mu acaba bilen var mı? Ayrıca iyzico nun kendi sitesinde klassegear bulunmuyor ancak müşteri hizmetlerine sorduğumda troy geçmiyor, iyzico geçiyor dediler. İyzico nun kampanyasını kullanabiliyor muyuz burada?
  6. Edmond_Dantes

2. Elde garanti & fatura süreci nasıl işliyor?

Dostlar selamlar diyelim 2. El ürün satacağım ürün garanti kapsamında fakat faturası e fatura, e faturayı mı yollayacağım alıcıya? Veya ben karşı taraftan aldım bu şekilde bir ürün. Fatura onun adına olduğu için garanti süreci nasıl işliyor? Kimin adına olduğu vesaire önemsiz mi?
  7. Edmond_Dantes

Bizim 2.Elciler niye böyle

Bizim ikinci elciler neden böyle sizce adam buna 18500₺ yazmış. Hiç utanma arlanma olmadan ciddi ciddi yazmış niye böyleyiz aga biz ne düşünüyorsunuz
Geri