Arama sonuçları: *

1. MamiKK

Yardım CASHBACK Veren Aktif Uygulamalar Neler?

ÖNERİ VAR MI BEYLER EKRAN KARTI ALCAM+
  2. MamiKK

Yardım Prizli powerbank arıyorum

Şu tarz bişey arıyorum ama hangi marka daha iyi bilmiyorum, aradığım temel özellikler beni uzun süre götürsün, ışığı olsun, 220v priz çıkışı olsun, bide fotodaki gibi şarj cihazları için girş olsun Bu fotodakini alıcaktımda marka iyi mi? değilmi bilmiyorum Size danışmak istedim Depremde komşumda...
  3. MamiKK

Kumtel elektrikli ısıtıcı 889₺

Kendi sitesine gidin üye olun ve YENIUYE150 kodunu kullanın, ihtiyacım vardı direkt aldım 1732570519 1 ay önce 810 liraymış bunun nesi indirimde diyenler gelmeden
  4. MamiKK

Yardım İptal ettiğim ürün geldi ve ücreti iade ettiler ne yapmalı?

Beyler emsan marka düdüklü aldım ama şikayetlerden ötürü iptal etmek istedim ettimde ama ücret iadesi bana ödendiği halde ürün bana ulaştı ne yapmalıyım sizce sessiz kalmak mı mantıklı 1730982261
  5. MamiKK

12.000TL ye RTX 3080 olur mu?

Beyler bune gerçek mi la bu fiyat bana çok uygun geldi 1721048075 Bu fiyattan adam kâr ediyor bide, arkada dönen oyunu siz düşünün.
  6. MamiKK

Hava nemlendirici arıyorum

Merhabalar, mecburen klima çalıştırıyoruz yatarken vs buda boğazımızın ağzımızın kurumasına sebep oluyor, bende hava nemlendirici almak istiyorum. Önerdiğiniz, sağlığımızı negatif etkilemeyecek şekilde uygun fiyatlı güzel bi cihaz almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, bütçe 1000₺...
  7. MamiKK

Yardım YURTİÇİ KARGO KARGOMU ULAŞTIRMADIĞI GİBİ PARA İSTİYOR

Öncelikle konuyu nereye açmam gerektiğini bulamadım kusura bakmayın yetkililer. Merhabalar, ben yaklaşık 1 ay önce Çanakkaleden Antalyaya içinde kitap olan kargo gönderdim, kargoyu yabancıya değil teyzemlere gönderdim Yurtiçi kargo ile ve yaklaşık 250 tl civarı bir para ödedim, diğer gün ise...
  8. MamiKK

Razer gözlük çıkarmış 1499₺

https://www.gaming.gen.tr/urun/265713/razer-anzu-dikdortgen-mavi-isik-ozellikli-akilli-gozluk-large-rz82-03630200-r3m1/ Şaşırdım görünce ama çıkarmışlar buyrun link
  9. MamiKK

Yardım BIM’deki 5999₺ lik Televizyon hakkında

Merhabalar, bir televizyon almak istiyorum Bütçe max 6000 Aşağıda bir model var, fiyatına göre nasıl iyi mi sizce yorumlarsanız veya daha iyisi varsa paylaşırsanız çok memnun olurum, şimdiden yanıtlayan herkese teşekkür ediyorum. (Konuyu doğrumu açtım emin değilim)
  10. MamiKK

Bugünkü indiirimden faydalananlar oldu mu?

Ben R5 5600X kaptım 3360 küsur tl ye Birde 549₺ ye 480gb mld SSD kaptım sizlerde durum neler ne alabildiniz
  11. MamiKK

Öneri Okuma/Yazma hizi yuksek Flashbellek önerisi

Merhaba, böyle bir konu bulamadim, umarim dogru yere konu acmisimdir. Okuma yazma hızı yuksek Flashbellek almak istiyorum fakat hicbir bilgim yok ve yazinca cikmiyor, ricam güzel birseyler atabilir misiniz, Evde olsam ugrastirmam fakat is yerindeyim, calismaktayim. Cevaplayan herkese simdiden...
Geri