Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

Amazon fiyat farkı iadesi devam ediyor mu?

Birkac yil once amazondan aldigim urun sonradan indirime girdigi icin aradaki fiyat farkini hediye ceki olarak geri vermislerdi diye hatirliyorum. Boyle bir uygulama su anda da devam ediyor mu bilgisi olan var mi? Bir tik pahali bir urun alacagim ancak aralik oyunda oldugumuz icin yakin...
  2. Vemoxis

Teknosa vs Mediamarkt vs Vatan

Hangi mağazayı tercih etmeliyiz? Telefon alacağız da tüm mağazalarda fiyat aynı. Biz genelde eve daha yakın olduğu için vatana gidiyoruz ancak bu sefer internet üzerinden sipariş vereceğimiz için hangisini tercih etsek karar veremedim.
  3. Vemoxis

Vatan sitesinden alışveriş yapmak ile Trendyol vatan arasında fark var mı?

Vatan sitesinden alışveriş yapmak ile Trendyol vatan satıcısından alışveriş yapmak arasında fark var mı? Yani satıcı aynı sonuçta site farklı bilgisi olan var mı? Telefon alımı için soruyorum.
  4. Vemoxis

Hepsiburada ürünün yenisinin gönderilmesi talebi reddedilirse ne olur?

Dün tablet aldık güzelce kurduk ve kullanmaya başladık ancak bu sabah çalışıyorken öğlen bir anda ekran gitti ve çalışmamaya başladı. Güç tuşuna basıldığında ekranda bir renk değişimi oluyor ancak herhangi bir görüntü gelmiyor. Şarja takıldığında veya mesaj geldiğinde ses geliyor ancak görüntü...
  5. Vemoxis

Amazon monitor siparisi ne zaman kargoya verilir?

Amazonun kendi sattigi bir monitoru satin aldim cuma gunu. Bugun oldu hala kargoya verilmedi. Monitoru aldigim gun ayni zamanda bluetooth adaptoru de satin almistim. Onu hemen kargoya verdiler bugun elime ulasti fakat monitor hale siparis alindi kisminda. Beklemeye devam mi etmeliyim yoksa...
  6. Vemoxis

İncehesap hazır sistemde dijital koddur, fiziki ürün değildir ne demek?

İncehesap üzerinden hazır sistemlere bakıyorum fakat sepete eklediğimde dijital koddur, fiziki ürün değildir diyor. Bir sıkıntı çıkmasından korkuyorum. Yüklü meblağ vereceğiz sonuçta. Bu konuda bilgisi olan var mı? Örnek resim ekledim sistem hakkında yoruma gerek yok öylesine yazı çıksın diye...
Geri