Arama sonuçları: *

1. Furkan_Demir

🔥İndirim IPhone 16e 5000TL Kupon ile 37500₺

https://ty.gl/e0ydu6meg59sp
  2. Furkan_Demir

IPhone X telefonum ne kadara satılır?

- iPhone X 64GB - Pil sağlığı orijinal %83 - Kutu adaptör mevcut - Ekran orijinal üst kısımda piksel bozulmaları var parlaklık %0’ken siyah ekranda yeşilimsi gözüküyor. Kullanıma engel değil. - Face ID, True Tone aktif. - Çerçeve kenarlarında boya atmaları mevcuttur. - Çalışmayan aksamı yoktur...
  3. Furkan_Demir

MediaMarkt Eskiyi Yenile Nasıl Çalışıyor ?

Arkadaşlar iPhone X telefonum var ve bunu verip yerine iPhone 15 alacağım. MediaMarkt'ın internet sitesinde iPhone X'im için fiyat teklifi alma yerinden önüme gelen soruları uygun bir biçimde cevapladıktan sonra +3000₺ destekle 5400₺ teklif verdi. Daha sonra mağazaya gittim ve orada çalışan abi...
  4. Furkan_Demir

Alışveriş Kredisi Hakkında

İphone 15 alacağım MediaMarkt’ta ZİP alışveriş kredisi diye bir şey gördüm. 3 ay taksitle emin değilim ama peşin fiyatına ödeme imkanı sunuyor sanırım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  5. Furkan_Demir

HP Victus 16 için USB çoklayıcı

HP Victus 16 laptopum için USB çoklayıcı alacağım. Victus'larda USB girişileri kaç. 0 oluyor? Hepsi 3.0 mı? Bu gönderdiğim model alınır mı? Klavye, mouse, kulaklık ve gamepad için kullanacağım. 1-...
  6. Furkan_Demir

🔥 Öğrenciye Vergi İndirimi Başvuruları Başladı. 🔥

GSBBİZ sitesinde başvurular açıldı arkadaşlar. Hayırlı olsun.
  7. Furkan_Demir

Vergi indirimli cihaz alıpta para iadesi olan var mı ?

Arkadaşlar okula götürmek için laptop almayı düşünüyorum (evde masaüstü var) 4 gün oldu hâlâ para iadesi nasıl olacak açıklanmadı. Vergi indirimli cihaz alıpta parası iade olan veya parasının iadesi için bir yere başvuran var mı ?
Geri