Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

Kasanın içine koymalık dekor, figür önerir misiniz??

Arkadaşlar figür özellikle kasanın içine koymalık çok istiyorum ve Thor hayranıyım :D fiyatlara baktım çok çok pahalı fiyatlar var onerebileceginiz güzel figür dekor varmı? (Thor olması zorunlu değil tatlı güzel dursun kasa içinde :D) Butce abartılacak kadar fazla olmasın küçücük bir dekora 100...
  2. ByEfe04

Trendyol Cüzdan İle Klavye Alınıyor Mu?

Arkadaşlar ben alınıyor diye bildiğim için aldığım klavyeyi iade ettim warlock alacağım trendyoldan fakat bunu trendyol cüzdana para atarak alıcam indirimli gelecek yani ama alınmıyorsa büyük sorun olur :D alınıyormu?
  3. ByEfe04

İade edeceğim üründe kargo ücreti verecekmiyim??

Arkadaşlar n11 den aldığım klavyeyi kargoya vereceğim fakat kargo ücreti bana ücretsiz gelmişti ben ödemedim bunu onlara gönderirken ödeme yapacak miyim kargo ücretini ? Yoksa onlarmi ödeyecek?
  4. ByEfe04

N11 üzerinden iade hakkım?

Arkadaşlar ben bir klavye aldım ve warlock indirime girdi die iade etmek istedim. 15 gün iade hakkım var ve daha 1 gün olmadı. Satıcı evime yakın bende kargoyla uğraşmayayım diye getireyim size dedim böyle bir dialog döndü: Birde aşırı saçma olay evim yakın gidip elden vermek yerine kargo ya...
  5. ByEfe04

Letgo Troll-2 (EFSANE 😂)

Arkadaşlar bir "sözde" PC Ci arkadaşla konuştuğum diyalogların devamı bu gerçekten ülkede ki PC cilerin mantığı i5 1.nesilde olsa i5 rx570 ve 1050ti onların geçim kaynağıdır rtx2080 ti dan daha iyi sanarlar 😂 (Üşenmeden okuyun :D)
  6. ByEfe04

Letgo Troll :D

Arkadaşlar letgodan birine pc önerisi için yazdm bakalım ne diyecek diye adam bir ilan açmış PC öneriyoruz istediğiniz bütçeye göre diye benim 4350 ye aldığım sistemin aynı fiyatını söyledim bakalım ne diyecek diye ve sonuclar:
Top Bottom