Arama sonuçları: *

1. U

THH başvurumu nasıl iptal edebilirim ?

herkese selamlar s24+ için 04.06.2025 tarihinde başvuru yaptım. savunması istendi aşamasında. geri çekmek istiyorum başvuruyu yurt dışına çıkma durumum var çıkarsam ve hb itiraz ederse sıkıntı çıkar benim için bir de bununla uğraşmak istemiyorum. arayıp söylesem kabul ederler mi illa merkeze...
  2. U

Hepsiburada thh başvurumu iptal etmeli miyim ?

Herkese selamlar hatali fiyat sebebiyle hb ye thh actim. Bolgemdeki thh nin beni hakli bulabilecegini dusunuyorum. Bu tur durumlarda hb mahkemeye tasiyormus durumu. Bu durumda kaybedersem baya bir hesap odetecekler bana. Basvurumu geri ceksem mi ne diyorsunuz 23.600tl ye s24+ almistim
  3. U

One drive hizmeti iade edebilir miyim ??

Herkese selamlar, one drive kullaniyordum 80tl idi yillik 500tl olmus. Bilgim de yoktu kredi kartimdan cekmisler. Iade etmek istiyorum ama mumkun degil diyorlar. Nasil bir yol izleyebilirim
  4. U

Iyzico ile odemeyi yanlis mi yaptim??

Herkese selamlar, decathlondan alisveris yaptim ama odeme gecmisimde gozukmuyor. Odemeyi yaparken iyzico ile odeye tiklayip kart bilgilerimi girdim odedim decathlonda da odeme yontemi kisminda kredi ksrti yaziyor. Oderken iyzico ile odeyi sectim
  5. U

Parolapara eft havale kac dakikada dusuyor ?

Herkese selamlar kendi ziraat hesabimdan parolaparaya para gonderdim. 400tl cashback icin urunun stogu bitecek son birkac tane kaldi ortada para yok kac dakika gecti ne kadar suruyor hesaba dusmesi ?
  6. U

Param güvende ile ürün alacağım neye dikkat etmeliyim ?

Herkese selamlar telefon alacagim neye dikkat etmeliyim
  7. U

Hepsijet nasil bu kadar rezalet olmayi basarabiliyor ?

Herkese selamlar, hepsiburadadan alisveris yaptigima her seferinde pisman eden rezalet firma. Her seferinde dagitimda diye günümü heba ediyorlar. Bugun sabah 8.40 da dagitima cikan kargom daha dagitimda. Saat şu an akşam 7 oldu, saat 4 te mesaj atmislar mesajda saat 22 ye kadar dagitim yapildigi...
Geri