Arama sonuçları: *

1. Ömer Murat KARACA

Bambu Lab A1 vs Bambu Lab P1S vs Creality K1C

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3-4 aydır yazıcı araştırıyorum. İlk yazıcı deneyimim olacak. İlk başta Lab A1 ile K1C arasından kapalı kasa olması + ABS baskı alabilmesinden dolayı K1C'de karar kılmıştım ancak Bambu'lardaki indirim tüm kararımı alt üst etti xD Ne basacağımı bilmiyorum açıkçası...
  2. Ömer Murat KARACA

10K Bütçe İle 3D Printer Önerisi

Merhabalar. Evde hobi amaçlı bir cihaz almak istiyorum. Mini ITX bir kasa (komple kapalı PC kasası değil, uzay montaj gibi sadece iskeletlerden oluşan basit bir yapı), ekran kartı dikey aparatı, Ryzen CPU kutusu, M2 SSD kutusu, M2 Vidası (Klipsli olanlardan) vb baskılar almayı düşünüyorum. Tek...
  3. Ömer Murat KARACA

3D Printer Önerisi (Bütçe 20K civarı)

Merhabalar, en ufak bir plastik parça bile lazım olduğunda 100-150TL fiyat çeken arkadaşlar yüzünden (+ kargo da ödüyorum) 3D Printer almak istiyorum. Peşin fiyatına 5-6 taksit olabilecekse 20-22K civarına kadar bakabilirim. Genelde ekran kartı braketi, telefon tutucu, cpu koruma kutusu, m2 ssd...
  4. Ömer Murat KARACA

N11 Üzerinden Aldığım Corsair Vengeance LPX Sahte Çıktı

Abilerim Kardeşlerim herkese merhabalar. N11 üzerinden 4 adet 8GB 3200MHZ Corsair LPX RAM satın aldım ve ürünler SAHTE! Ürünlerin 2 tanesi bu sabah elime ulaştı. 1 saat önce iadeye verdim, İkisi halen kargoda ancak iade talebi oluşturdum. Dün bi arkadaşım da aynı firmadan RAM almıştı, hem açık...
Geri