Arama sonuçları: *

1. rea1903

500 TL Yazıcı Önerisi

Arkadaşlar merhaba, Evimdeki yazıcı bozuldu ve yeni bir yazıcı almak istiyorum biliyorum bütçe az ama elimden bu geliyor. Tarama özelliği olursa iyi olur,renkli olması gerek. Bir de bi kaç ay önce bimde çok ucuza düşmüş yazıcılar var öyle bir indirim beklesem daha mı iyi olur? Son olarak bu...
  2. rea1903

Hatalı Basım Paralar gerçekten alınıyor mu?

Arkadaşlar Letgo'da gezerken bir ilan gördüm. https://www.letgo.com/tr-tr/i/hatali-basim-50-tl_70505c22-befd-4f6e-8626-c733595378b5 Ve çok garip geldi. Adam bankamatikten çektim diyor.Düşünsene bankadan 50 TL çekiyorsun eline 50.000 TL geçiyor. Sizce gerçekten satabilir mi?
  3. rea1903

Site Nasıl olmuş?

Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim site daha yapım aşamasında.(bir şey almak isteyen alabilir :D) Öncelikle site için ilk önceliğim sanal pos (kredi kartı ile ödeme) ekleme bunun için şirketler ile görüşüyorum. İlk sorum hangi sanal pos işlemi veren siteyi önerirsiniz? İkinci olarak da sitenin...
  4. rea1903

İncehesap.com Güvenilir mi

Arkadaşlar incehesap.com dan Gaming Gecesinde alış-veriş yapmak istiyorum (kulaklık alacağım) forumda kargolarının çok geciktiğini filan söyleyenler var sizce buradan alışveriş yapmalı mıyım?
Top Bottom