Arama sonuçları: *

1. Y

Telefonum bozuk olduğu için kablosuz şarj almak istiyorum

trendyolda g şeklinde kablosuz şarj istasyonları var ama pek güvenilir gelmedi sağlam diye önerilebilecek bir şey var mı ucuz yollu olursa sevinirim 500 tl civarı bulunabilirmi bilmiyorum tabi ama eğer güzel dediğiniz bir şey varsa bütçe çıkmaya çalışırım.
  2. Y

Max 10k bütçede koltuk ve gamepad önerisi

hem koltuk hem gamepad almak istiyorum aklımda geçenlerde düşen razer wolverine v2 pro siyahı 3.5k ya yine düşerse almaktı koltuğa yaklaşık 6k kalıyordu ama 2 ay önce baktığım koltuklar 6k dan 8k civarına fırlamış...
  3. Y

Max 10k koltuk önerisi

maksimum 10k ya koltuk arıyorum ben şuanlık 6-7k arası öneriler bekliyorum hem 6k civarı hemde maks 10k ya kadar farklı iki koltuk önerirseniz iyi olur bütçe 10k ya çıkmaya çalışıcam eğer çok iyi bir şey gelirse şimdiden teşekkürler
  4. Y

10 bin tl en iyi ne şekilde harcanabilir(pc için)

bir kaç ay önce yeni bir pc aldım ailem bana şuan 10 bin tl bütçe verdi bilgisayarına harca diye ama zaten pc yeni olduğu için yapabileceğim fazla bir şey yok ekipmanda değiştirmek saçma geliyor daha ilk aylardan sorunluda değil ekipmanlarım pc me ssd ve ram upgrade yapabilirim en fazla...
  5. Y

Ekran kartım için ayak almak istiyorum nasıl bir şey önerirsiniz?

ekran kartım yamulmasın falan diye ayak almak istiyorum belirli bir bütçem yok uyguna sağlam bir ayarlanabilir ayak varsa güzel olur ayrıca ekran kartımla kartı koyabileceğim yerin arasıda küçük ona göre bir öneri istiyorum 1740150705 Aralık bu kadar
  6. Y

Kendi halimde takılmak için kart destesi arıyorum

Kendimce numaralara meraklıyım kaliteli bir deste arıyorum fiyat bandı belirlemedim kafamda güzel bir öneri gelirse fiyat falan fark etmez deste hızlı yıpranmasın yeter önerilerinizi bekliyorum
  7. Y

Bir tornavida seti almak istiyorum

https://www.akakce.com/matkap-vidalama-ucu/en-ucuz-bosch-2607002835-42-parca-vidalama-ucu-seti-fiyati,710011713.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCxUXGk4vrc2R9OiRiv2XqjdG&gclid=Cj0KCQiAst67BhCEARIsAKKdWOlDavZCFnXq0CNRGfLpXFKVzHf-Jdk86zGGcWgap6VmMdPQ_IpiIc0aApKEEALw_wcB Böyle bir şey buldum...
Geri