Hazır sistem alıcam ama hangi siteden alsam karar veremedim dikkat ettiğim unsurlar müsteri hizmeti güvenlik kargolama süresi ve sağlam gelmesi için için hangi siteyi önerirsiniz kısacası sıkıntı çıkarmayacak site önerisi
Gaming gen TR'den hazır sistem alacam ama müşteri hizmetleri nasıl güvenilir mi kargolaması nasıl kaç ay taksit yapıyo daha önceden alışveriş yapmış birisi varsa yardımcı olabilirmi
Hepsiburada dan 12 taksitle teker teker topladığım sistemi 12 ay taksitle almayı düşünüyorum hepsiburada dan alışveriş yapabilirmiyim güvenilir mi güvenebilir miyim
Gaming gen trden sipariş vericem ama kargolama nasıl siparişim kırık, hasarlı v. b gelme ihtimali varmı siteye güvenebilirmiyim daha önce sipariş veren varmı varsa yardımcı olabilir mi
Ben f/p olarak 75 bine 2-3 yıl 2 kda geri kalan zamanda 1080 p de orta veya yüksek ayarlarda oynamak istiyorum ve 5-6 yıl sistem değiştirmek istemiyorum f/p sistem önerebilirsiniz bütçe 75 bin
https://www.gaming.gen.tr/urun/338739/elite-7800xt-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ böyle bir sistem var ama kredi kartı vermek güvenilirmidir bilgilere bişey olurmu