Arama sonuçları: *

1. U

Hepsiburada premium mu Kuveyt Türk mü

Dusunduğüm sistemde sadece pesin fiyatına 9 taksit Kuveyt Türk ve Hepsiburada premium world card yapıyor hangisi daha iyidir öneriniz varmıdır
  2. U

Dfs bilgisayar güvenilir mi 9800x3d alacamda

Merhaba dfs bilgisayar dan işlemci alacam da güvenebilirmiyim bir sorun çıkarmı
  3. U

Gaming gen tr mi sinerj*mi

Hangisi karar veremedim
  4. U

Gaming gen tr ye giremiyom

Gaming gen tr ye giremiyom site önerisi varmıdır
  5. U

Hazır sistem için site önerisi

Hazır sistem alıcam ama hangi siteden alsam karar veremedim dikkat ettiğim unsurlar müsteri hizmeti güvenlik kargolama süresi ve sağlam gelmesi için için hangi siteyi önerirsiniz kısacası sıkıntı çıkarmayacak site önerisi
  6. U

Gaming gen tr müsteri hizmetleri nasıl

Gaming gen TR'den hazır sistem alacam ama müşteri hizmetleri nasıl güvenilir mi kargolaması nasıl kaç ay taksit yapıyo daha önceden alışveriş yapmış birisi varsa yardımcı olabilirmi
  7. U

Hepsiburada dan alışveriş yapabilirmiyim güvenilir mi?

Hepsiburada dan 12 taksitle teker teker topladığım sistemi 12 ay taksitle almayı düşünüyorum hepsiburada dan alışveriş yapabilirmiyim güvenilir mi güvenebilir miyim
  8. U

N11 mi hepsiburada mı

N11 mi hepsiburada mı n11 12 taksit yapmadığı için hepsiburada ya yöneldim sizce hangisi nerden alışveriş yapmalıyım Hepsiburada mı n11 mi
  9. U

Gaming gen tr güvenilir mi

Gaming gen trden sipariş vericem ama kargolama nasıl siparişim kırık, hasarlı v. b gelme ihtimali varmı siteye güvenebilirmiyim daha önce sipariş veren varmı varsa yardımcı olabilir mi
  10. U

40-65 bin bütçeyle monitör +kasa

40-65 bin civarları arasında bir bütçem var monitör+ kasa dahil 40-65 bine günümüz oyunlarını oynatacak bir sistem kurar mısınız tüm önerilere açığım
  11. U

75 bine sistem önerisi

Ben f/p olarak 75 bine 2-3 yıl 2 kda geri kalan zamanda 1080 p de orta veya yüksek ayarlarda oynamak istiyorum ve 5-6 yıl sistem değiştirmek istemiyorum f/p sistem önerebilirsiniz bütçe 75 bin
  12. U

Tek tek toplamak mantıklı mı

Çoğu hazır sistem sitesi için bissürü şikayet var bende tek tek istediğim parçaları toplamak istiyorum sizce mantıklı mı
  13. U

Hepsiburadanın ödeme seçenekleri

Hepsiburadanın ödeme seçenekleri nelerdir Hepsiburadada kapıda ödeme varmı monitör fln bisiler aldim
  14. U

Gaming. Gentr guvenilir midir?

https://www.gaming.gen.tr/urun/338739/elite-7800xt-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ böyle bir sistem var ama kredi kartı vermek güvenilirmidir bilgilere bişey olurmu
Geri