Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Amazon Prime Kargonun Yavaşlaması

Herkese merhabalar. Ben Amazon prime üzerinden kardeşimin doğum günü için Logitech F710 Gamepad aldım. Ve hızlı çalıştıklarını bildiğim için dün sabah 9.30 gibi siparişini verdim fakat şuan kontrol ettiğimde ürünün hala kargoya bile verilmemesi dikkatimi çekti. Haziran ayında akşam 7 sularında...
  2. BarbaraPalvin

Yardım Sahibinden İade Nasıl Yapılır

Ürünü param güvende ile aldım aldığım ürün 4+4 ramdi teki arızalı çıktı bende iade edeceğim fakat karşı tarafın adresi yok nasıl iade yapılıyor
  3. BarbaraPalvin

Kargom Bugün Gelir Mi?

Bugün saat 1de kargom şehre gelmiş fakat dağıtıma çıkmamış bir kaç kere daha böyle olmuştu öğlen 3-4 gibi gelmişti bugün de gelir mi?
  4. BarbaraPalvin

Çözüldü✓ Kargomu Almazsam Ne Olur?

Tahmini teslimat çarşamba olarak gözüküyor fakat çarşamba gelirse evde kimse olmayacak ne yapabiliriz?Veya kargoyu almazsak ne olur?Bunları merak ettim
  5. BarbaraPalvin

Turkcell Sitesinden Ürün Almak İstiyorum

Tronsmart Sono markalı kulaklığı alacağım en uygun fiyatlı olan Turkcell de ki ve mağazada yok maalesef. Bende internetten alacağım fakat turkcell'li olmam şart mı yoksa her türlü alabilir miyim bunu merak ettim?
  6. BarbaraPalvin

Bu Telefon Neden Ucuz

Sahibinden.com'da 3000TL'lik telefon 2000 TL sebebi nedir almak istersem güvenilir mi?Yardımcı olursanız sevinirim
  7. BarbaraPalvin

Sipariş vermediğimiz halde adımıza kargo geldi

Bugün babama sabah 8.30 - 9.00 gibi Siparişiniz MNG Kargo Amasya şubesine gelmiştir diye mesaj geldi fakat ailecek kimse sipariş vermedi ve garip olan şey mesajda babamın da adı yazıyor Sizce ne olabilir yanlış olma şansı var mı? (Başlığı Yanlış Yazmışım Kusura Bakmayın )
  8. BarbaraPalvin

Kargo Kaç Günde Gelir

İki gün içerisinde iki farklı ürün sipariş ettim ve takip numarasından baktım birinde Torba Geliş Kaydı Yapıldı Diğerinde ise PTT İşyerine Sevk Edildi Yazıyor bu ürünler cuma'ya kadar elimde olur mu?Yoksa pazartesi mi gelir?Veya daha geç mi?
  9. BarbaraPalvin

PTT Kargo Saçmalığı

Yaklaşık 1 hafta önce ürün sipariş ettim pazartesi sabah 7 gibi kargoya verdiler fakat iki gündür kargo Sakarya'da ve torba geliş kaydı yapıldı diyor hiçbir şey anlamadım kargom nerede kaç güne gelir? Müşteri hizmetleri cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım
Top Bottom