Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Setupım ikinci elde ne kadar eder?

Selam dostlar, elimdeki setupı çıkarıp 4070 li bi laptop düşünüyorum, üniversite için. Komple herşeyi vermeyi düşünüyorum. Özellikler: KASA: Ryzen 5 5600 Sapphire rx7600 8gb B450m s2h 250gb cs3030 m2 1tb hdd Hydro K 500w psu ripjaws v 8x2 16gb ram zalman dandik bi kasa. Ekipmanlar: G27C5...
  2. RevenKalr

1000 TL ye kadar çanta önerisi

Daha ucuzda olabilir, 500-600 e varsa daha iyi olur. 2 gözlü şık duran bir şey istiyorum, laptop tablet koyma yeride olursa güzel olur. Şimdiden teşekkürleer
  3. RevenKalr

Taksitliesya.com guvenilir mi?

https://www.taksitliesya.com/ Bu siteden vantilatör alıvam, fiyatıda uyhun, guvenilir mi bu site?
  4. RevenKalr

1000 TL bütçe Vantilatör önerisi

2 Tane alıcam, 1 tanesi için bütçem 1000 maksimum 1200TL. Daha uyguna varsa daha iyi olur tabi. Önerilerinizi bekliyorum, simdiden trsekkurler
  5. RevenKalr

Uygun Vantilatör önerisi

Arkadaslar cok pahali olmayan ama iş gorecek vantilator almak istiyorum, 2-3 tane alacagimdan ucuz olmasi onemli. Simdiden tesekkurler
  6. RevenKalr

300TL Termos önerisi

300TL bütçeyle termos önerebilir misiniz? Bir arkadaşıma hediye olarak indirimde joystarınkini almıştım, ondan çok memnun kaldı. Kendime de bir tane almak istiyorum...
  7. RevenKalr

MNG kargo kaça kadar teslim yapıyor

Arkadaşlar mng kargoyu arıyorum saat 2 ye kadar çalışıyoruz diyip kapanıyor ama sitede Dağıtımda gözüküyor. Gelecek mi gelmeyecek mi? saat kaça kadar dağıtım yapıyorlar cumartesi günü
  8. RevenKalr

Ptt kargo cumartesi calisiyor mu?

Arkadaslar ptt cumartesi calismiyor diye biliyordum ama kargom dagitima cikmis gozukuyor, gelir mi? Pazartesiye mi kalir
  9. RevenKalr

Amazon a nasıl ulaşırım?

Selam arkadaşlar, bugün kartıımdan 39tl amazon prime parası çekildi, en son kuzenimin hesabından bir şey sipariş etmiştim, onun hesabına baktığımda prime satın alınma saatleri aynı gözüküyor fakat ödeme yöntemi olarak farklı bir kart var. Benim kendi hesaplarım da da prime yok baktığımda...
  10. RevenKalr

1300TL civarı ayakkabı önerisi

Arkadaşlar 1000-1500 arasına ayakkabı önerisi istiyorum, numara 42 Bir de bir soru sorucam, dün mağazada pumanın ayakkabısını denedim sanırsam bu https://www.trendyol.com/puma/softfoam-erkek-gunluk-siyah-spor-ayakkabi-p-349165640?merchantId=239411&boutiqueId=61&v=42 Bir de ismi farklı ama benzer...
  11. RevenKalr

800 TL lik Zara montu ne yapmalıyım?

Arkadaşlar Mont ihtiyacım olduğundan indirimde 800TL ye zaranın montunu aldım, forumda görmüşsünüzdür o montu, bilmeyenler için konunun linki https://forum.donanimarsivi.com/konu/zara-su-gecirmez-mont-800-tl.633753/ Normalde M beden giyiyorum, 175 boy 78 kiloyum. Mont hafif bol gelsin diye L...
  12. RevenKalr

Sistemimin ederi nedir?

Arkadaşlar sistemimi satmayı düşünüyorum ikinci elde ederi nedir? Ryzen 5 3600 1 yıl garanti var xfx rx 570 4gb 2.5 yıllık kart garanti bitti ama imzada görüldüğü gibi çok iyi oc oluyor hiç açılmadı kart Fsp 500 watt hydrok güç kaynağı var bu sene alındı cs3030 250gb m2 ssd var o da bu sene...
  13. RevenKalr

Bilgisayarim 2. El de ne kadar eder?

Arkadaslar pc yi satip laptop a gecmeyi dusunuyorum. islemci r5 3600 1 sene daha garantisi var Ekran karti rx 570 4gb garanti yeni bitti Anakart b450m s2h bir kac aylik garanti kaldi Ramler g skill 3000mhz ripjaws V garantileri var ikisininde Ssd cs3030 250gb garantisi 1-1.5 yil var Hdd toshiba...
  14. RevenKalr

5900x li sistem ikinci elde ne kadar eder?

AMD Ryzen 9 5900X Asus TUF Gaming X570 PLUS MSI Mag Coreliquid 360R Samsung 1 TB 980 PRO Asus ROG-STRIX-1000G 1000 W Power Supply Corsair Dominator Platinum RGB 32 GB (2x16) 3000MHz MSI MPG SEKIRA 500X Sapphire PULSE RX 6500 XT 8 ay garantisi kaldı Sistem arkadaşımın, ikinci elde ne kadara...
  15. RevenKalr

Nereden Sweatshirt alabilirim?

Arkadaslar kapsonlu sweatshirt almak istiyorum yakinimda olan magazalara baktim pek birsey bulamadim , internetten alacagim malzemesi kaliteli olan guvenilir sweatshirt satan bir site linki atabilir misiniz? Simdiden tesekkurler.
  16. RevenKalr

Cüzdan önerisi istiyorum

Arkadaşlar kartta 36 TL kaldı cüzdan önerisi istiyorum sportif şık bir şey önerebilir misiniz ? zevklerinize güveniyorum :)
  17. RevenKalr

Param güvende hakkındaa

Param güvende ile işlemci satacağım fakat adam ürünü bozar kargoda bişey olur veya adam aynı işlemcinin bozuk olanını vs. bana gönderirse ben mağdur mu olurum var mı bir bilginiz
  18. RevenKalr

Sahibinden Param güvende için Banka hesap sorunum var ACİL yardım lazım

Arkadaşlar ürünü alıcı param güvende ile almak istiyor fakat hesap benim adıma ve benim kendi IBAN ım yok. Babamın ibanını girdim kendi ismim i değiştiremiyorum normal olarak. İban babamın isim benim olarak gözüküyor kayıtlı şuan fakat Yukarıdada böyle bir uyarı var. İban sahibi olmadığım için...
  19. RevenKalr

UPS Kargo da kargo bilgilerim gözükmüyor?

İtopyadan işlemci aldım dün sabah kargoya verildi. Biraz önce Takip no ile kargo takip sitesinden baktım fakat sitede sadece ismim ve şehir yazılıydı. Kargoya ne olmuş tahmini teslim tarihi vs. hiçbirşey yok site bomboş. Ups kargo numara yazdığımda çıkan ilk numarayı aradığımda ise çalmadan...
  20. RevenKalr

Sistemimin 2. Elde ederi nedir?

Ryzen 3 1200 Af 3.9 ghz 1.220v de o.c li çalışabiliyor. Xfx Rx 570 4gb . 1400 core 2200memory 1133v dw çalışabiliyor. Gskil 2x8 16gb 3000mhz ram Zalman t5 kasa Fsp hydro 500 watt B450m s2h 1tb 7200rpm hdd . Bu kasanın ikinci elde zorlasam max kaça gider?
Top Bottom