Arama sonuçları: *

1. Revntron

Yardım Sahibinden param güvende alıcı ne kadar güvende?

Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır elimdeki kartı satıp RTX 3060'a geçmeye çalışıyorum ancak sıfırına param yetmediği için bende malum 2.el'e yönelmek durumunda kaldım. Sahibinden param güvende ile alışveriş yaparken süreç tam olarak nasıl işliyor? Kart bana ulaşıktan sonra sorun çıktı diyelim...
  2. Revntron

Yardım Sarı site hesabımdan garip mesajlar atılmış?

Arkadaşlar merhabalar 2 ay aradan sonra sarı site hesabıma girdiğimde insanlara resimdeki gibi mesajlar atıldığını gördüm hepte ps4 ilanlarına atılmış. İlk giriş yaptığımda kimlik doğrulaması ve yüzümü doğrulamamı istedi uygulama girdiğimde bu şekildeydi. 2 Faktörlü koruma etkindi kim benim...
  3. Revntron

Sahibinden ve Letgo'da eskisi gibi satış yapamıyorum

Arkadaşlar merhabalar daha bundan 1 - 1,5 yıl önce çok satış yapardım, ilanı koyduğum günün ertesi günü 1-2 kişi kesin yazmış oluyordu. Mesela 2 yıl öncesinde bir bisiklet ilana koymuştum letgoda 1-2 güne kalmadan hemen alıcı çıkmıştı. Şimdi ise bir bisiklet ilana koyduğum zaman 10-15 gün...
  4. Revntron

Kulaklığı garantiye gönderme işlemi nasıl olur?

Arkadaşlar merhabalar benim Gamepower Mihawk kulaklığım var ve mikrofonu bozuk ses kaydı alıyorum arkada uğultulu bir ses geliyor ve sesim neredeyse hiç gitmiyor öncedende kullanmıştım gamepower medusa modeliydi onda bir sıkıntı çıkmamıştı ancak bu kulaklığımda böyle bir sıkıntı çıktı garanti...
  5. Revntron

RAM almak için indirim beklemeli miyim?

Arkadaşlar merhabalar bende CORSAIR Vengeance 8 GB 3000 Mhz ram mavcut yanına 1 adet daha alacağım ama sizce daha beklemem mi lazım şu an alabileceğim en düşük fiyatında 20 tl kupon ile birlikte 332 TL yapıyor ben almak istiyorum dolarda 9,18'lerde 11.11 veya gelebilecek büyük bir indirim...
  6. Revntron

İnternet Alışverişi

Arkadaşlar merhaba incehesaptan bir ekran kartı almak istiyorum hepsiburada n11 trendyol'da olur bu sitelerde ben hem papara hemde ininal kartımla ödeme yapabilir miyim banka/kredi kartı değil papara ve ininal ile yapılıyor mu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Geri