Arama sonuçları: *

1. swindler

Netflixim devam ederken üst pakete geçince ne olur?

Beyler şuan standart paket kullanıyorum ve 20 gün kaldı bitmesine. Şuan 4k pakete geçsem ne olacak? Bu 20 günü ben zarar mı etmiş olacağım?
  2. swindler

8 bin tl ye otomatik kahve makinası önerisi

Beyler kuzenime hediye alacağız. Maksimum 8 liraya çıkarız. Tam otomatik olsun istiyor o ne fark ediyor ben bilmiyorum ama. Öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler.
  3. swindler

monitörün jelatinlerini çıkardım iade kabul olurmu?

lenovonun bir monitörü var elimde alalı 2 gün oldu jelatinlerini falan çıkardım ama ekranında jelatin yoktu zaten ayağında falan vardı iade kabul alırlarmı?
  4. swindler

Sistemim ne kadar eder?

Ekran kartı:XFX Rx570 4gb Işlemci:Ryzen 5 1600af Anakart:A320m s2h Ram: Xpg d41 8x2 Psu:Frisby 650w Ssd: 240gb m2/ 120gb sata Hdd:1tb seagate barracuda/ 500gb toshiba 5400rpm Kasa:Sharkoon Tg4 Rgb Soğutucu: Amd Wraith Prism
  5. swindler

Klavuzpazar.com güvenilir mi?

Beyler klavuzpazardan bir ürün alacağım ama güvenilir mi?? Akakcede çıktığına göre güvenilirdir diye dusunuyorum.
  6. swindler

Meta quest 3 vs. Oculus quest 2

Beyler ilk vr deneyimim olucak sizce hangisini tercih etmeliyim arada 7k gibi bir fiyat farkı var sizce değer mi? Bide meta oculus u satın aldıktan sonra çıkardı sanırım quest 3 ü o yüzden meta quest 3 olarak geçiyor ismi ama quest 2 oculus olarak geçiyor hala nedeni nedir?
  7. swindler

Ps4 için bu satış fiyatı iyi mi??

Beyler ikinci el garantisi bitmiş orjinal kutusu olmayan bir ps4 slim 500gb ım var tek kollu sorunsuz bir cihaz 5500 e alıcı buldum fakat ileride piyasası artarmı maksimum kaça gider?
  8. swindler

Kimlik Fotoğrafımın Başka Birinin Elinde Olmasının Bir Zararı Varmı?

Beyler bir alışveriş yaptım fakat ücretin sadece yarısını gönderdim adam bana kimliğini yolladı ürün gelince kalan yarısını yollayacağım ikimizinde dolandırma ihtimeli olduğundan dolayı benimde kimliğimi göndermemi istedi fakat yeni kimliğin ön yüzündeki herhangi bir bilgiyle ne yapabilir acaba?
  9. swindler

Kedi için gps önerisi

Beyler kedi için kaybolmasın diye airtag tarzi bir şey lazım ama ucuza ne bulabilirim kenar markalardan?
  10. swindler

Blight Design ı Nereye Şikayet Edebilirim?

Beyler İnstagram üzerinden figür alışverişi yaptım firmanın ismi Blight Design. Normalde instagram üzerinden alışveriş yapmam, çekinirim fakat gösterdikleri referanslar bihayli ikna edici Mervan gibi isimler alışveriş yapmış ve birçok tanınan isim takip ediyor bende satın almaya karar verdim ilk...
  11. swindler

Bunlardanistiyorum.com güvenlimidir?

Bunlardanistiyorum.com adlı siteden alışveriş yapacağım ama daha önce yapmış olan varmıdır?
  12. swindler

Bonservis.com adlı site güvenilirmidir?

Beyler gıda ürünleri satan bir site https://www.bonservis.com.tr/lezita-kadinbudu-kofte-4559 şu linkten bakabilirsiniz daha önce alışveriş yapan varmdır?
  13. swindler

Ps4 için oyunları nereden almalıyım?

Ps4 aldım fakat resmi sitesinden başka ucuza oyunlarını alabileceğim biryer varmıdır?
  14. swindler

Yemeksepeti indirim kodu?

Merhaba yemeksepetinde 50 liraya 30 lira indirim falan yapan kodlar vardı şuan geçerli olan herhangi bir kodu atabilirmisiniz?
  15. swindler

Bluetooth Dongle Önerisi

Beyler konsol kullanacağım pc için bluetooth adaptör lazım 40 liraya falan bulursanız çok iyi olur
  16. swindler

800 Lira Ofis Koltuğu Önerisi.

Beyler 800 lira bütçem var https://urun.n11.com/ofis-koltuk-ve-kanepe/ofis-fileli-mudur-beyaz-kasa-buro-sandalye-luks-estetik-koltuk-P311652502?RENK=KREM Böyle bir şey buldum nasıldır daha iyi bir şey varsa atabilirmisiniz
  17. swindler

Al sat yapabileceğim 200-350 lira civarlarında ürünler varmı?

Merhaba küçükten al sat yapmak istiyorum ama yapabilceğim bir ürün bulamadım yani anakartmı ssd mi artık satabileceğim her şey olur 2.el bakıyorum şuan ama indirimde bildiğiniz bir şey varsa söylermisiniz ve de sürekli ucuza bulup satabileceğim ürün ne olabilir
  18. swindler

Elektronik sigara tavsiyesi

Beyler elektronik sigara alabileceğim bir site lazım biliyorsanız kaliteli maks 350 liraya bir şey atarmısınız vede yanında ne almam gerekiyor onlarıda söylerseniz güzel olur
  19. swindler

Easycap sitesi güvenilir mi?

arkadaşlar easycapdan alışveriş yapacağım direk kendi sitesinden güvenebilirmiyim
  20. swindler

Nereden ucuza gta5 kodu alabilirm

beyler gta almak istiyorum epic de şuan 80 lira ama daha ucuza kod alabileceğim biryer varmı yardımcı olursanız seviniirim
Top Bottom