Arama sonuçları: *

1. EnGin-San

Alışverişte 3D Secure Sorunu

Arkadaşlar 1 haftadır internetten alışveriş yapamıyorum ödemeye geldiğim zaman 3D secure doğrulamaya geliyorum ve bankaya bağlanıyor derken birden hata mesajı veriyor bilinmedik bir nedenden dolayı hata oluştu sorun devam ederse lütfen bizle iletişime geçin diyor. Bankayı arıyorum bot atıyor...
  2. EnGin-San

Gamepower OGRE Rainbow sorunu

Merhaba arkadaşlar gamepower in ogre klavyesini almıştım ama farketmeden bir cahillik yapıp rgb değil de rainbow almışım daha doğrusu dolandırıldım ben bu klavyenin böyle bir modelini aldım ve iade etmem için en yakın ptt ye gitmem gerekiyormuş 19 yaşında olduğum için gidemiyorum yardım edebilir...
  3. EnGin-San

Mekanik Klavye Ve Dolandırılmam

Arkadaşlar Gamepower ogre aldım ama bana rainbow adlı model geldi rgb değil şu an ağlayacağım nasıl oldu bu ogre nin rgb olmayan modeeli mi vardı geri gönderemiyorum da 265 tl para verdim yardım edin.
  4. EnGin-San

Kargo Eve Gelmiyor

Arkadaşlar PTT kargo hariç diğer kargolar eve gelmiyor evde bulamadık diyor ve gelin teslim alın diyor 19 yaşımdayım sokağa çıkmam yasak bu konuda ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
  5. EnGin-San

Gamepower Klavye Mouse Kulaklık

Arkadaşlar sizce bunları alsam sıkıntı yaşar mıyım bunlar iş görür mü? Ayrıca klavyenin red switch versiyonu da var onu mu almalıyım yoksa mavi mi almalıyım.
Geri